1.093 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiaire Marketing/PR Professional in Den Haag

30 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij weten hoe alles geregeld wordt voor de artiest, van boeking tot en met performance en hier een bijdrage aan leveren? Volg je minimaal een opleiding op MBO4 niveau en zoek jij een uitdagende stage plek met doorgroeimogelijkheden? Wij zijn een internationaal artiesten bureau, entertainment- en managementbureau, en op zoek naar iemand die in ons compacte team past.

Het bedrijf is gevestigd in Den Haag, is een snel groeiend bedrijf dat continu in beweging staat, gefocust is op het investeren in talent en het zorgen voor groei en ontwikkeling in de carrière van de artiesten. Onze activiteiten bestaan o.a. uit boekingen, fiance, artiesten management, muziek, sales en marketing.

Je komt te werken in een team met collega’s die ruime ervaring en kennis hebben in de branche en waar je ontzettend veel aan zal hebben. In de functie is er veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en vrijheid om taken waar je een ster in bent naar je toe te trekken.

 Taakomschrijving:  - Het schrijven van eenvoudige teksten en persberichten.  - Pers zoeken en benaderen.  - Up-to-date houden van online portals.  - Content verzamelen voor maandelijks nieuwsbrief en social media.  - Vormgeven nieuwsbrief en content.  - Versturen van nieuwsbrieven naar media, promoters en music labels.  - Planningen maken en bijhouden van muziek content release/mixtapes/podcast etc.  - Agenda’s en schema’s per artiest bijhouden.  - Ondersteunen van boekingen van de artiesten.  - Dagelijkse managementtaken ondersteunen.  - Contact onderhouden met klanten/partners. - Actief bijhouden van de Social Media kanalen en websites en op zoek gaan naar pers en marketing mogelijkheden 

 


Vereisten

Functie eisen - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, andere talen is een pre - Geen 9 tot 5 mentaliteit.  - Eigen initiatief.  - Flexibiliteit.  - Nauwkeurigheid. - Zelfstandig - Minimaal 3 dagen per week, bij voorkeur 5 dagen per week voor minimaal 5 maanden.

Wij: -Flexibele, jonge en dynamische werkomgeving; -Internationale contacten en ervaring; -Ruimte voor ontwikkeling en groei; -Creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid. -Begeleiders met meer dan 10 jaar ervaring in de branche -Mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf na je stage

Afstuderen? Wij hebben ook diverse projecten die geschikt zijn voor het afstudeertraject.

Contact Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden? Solliciteer dan direct!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Z.s.m.
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Den Haag

Enthousiate Software ontwikkelaar gezocht
Den Haag (Scheveningen haven)
Online Redactiestage bij Shespot
Den Haag
ASP.NET development
Den haag
Stagiair(e) Communicatie - Logeion -
Den Haag
Social Media Marketeer
Den Haag

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.