Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.131 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Kom stage lopen bij het Verkeersbureau van Oman! in Schiphol

1 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Schiphol
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Staf / Advies / Consultancy
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » € 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Op ons kantoor te Schiphol-Rijk werken wij om het Sultanaat Oman als toeristische bestemming in Nederland op de kaart te zetten. Wij doen dit door middel van marketing campagnes, PR, maar ook door het gebruik van social media, onze website en de training van de reisbranche.

Wie zijn wij?

Het verkeersbureau van Oman is een van onze klanten. Ons bedrijf is met meer dan 300 reis gerelateerde opdrachtgevers ’s werelds toonaangevende specialist in de vertegenwoordiging van o.a. airlines, bestemmingen en cruisemaatschappijen. De kerntaken van het bedrijf zijn o.a. sales, public relations, reclame, (online) marketing, ontwikkeling en beheer van websites en financiële diensten.

Op ons kantoor te Schiphol-Rijk werken wij met ruim 20 gepassioneerde specialisten in een informele sfeer. Wij zijn specialist en marktleider op dit gebied in de reisbranche. Ons bureau is onderdeel van het wereldwijde netwerk.

Onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers waarvoor we in het Marketing & Trade team onder meer werken zijn zowel bestemmingen als vervoerders in de reisbranche. De opdrachtgevers komen uit uiteenlopende sectoren in de reisbranche en zijn zowel profit als non-profit organisaties. We werken als vertegenwoordiger o.a. voor verkeersbureaus zoals Sint Maarten, Oman en Noorwegen.

 

 

Heb je interesse? Neem dan contact op!
   

Vereisten

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s!

Wij hebben vanaf september 2017 plaats voor een enthousiaste teamplayer met een brede algemene ontwikkeling en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij klantgericht, flexibel, stressbestendig en zelfstandigheid? Dit zijn eigenschappen die bij ons hoog in het vaandel staan!

Voor deze veelzijdige stageplaats zijn wij op zoek naar een enthousiaste Hbo-student toerisme, marketing of communicatie voor ons kantoor op Schiphol (goed bereikbaar per openbaar vervoer). Jouw werkzaamheden zijn onder meer: (online) marketing campagnes, coördinatie van evenementen, schrijven van advertentieteksten, opmaken van nieuwsbrieven en contact met commerciële partijen. Je neemt plaats in een accountteam bestaande uit meerdere consultants waarbij hij/zij veel zelfstandige werkzaamheden verricht. Binnen de teams wordt gewerkt met eigen klanten en opdrachten. Helaas hebben wij geen ruimte voor afstudeeropdrachten.

Heb je interesse? Neem dan contact op!

   

Trefwoorden

toerisme  marketing  communicatie  pr  online  verkeersbureau  stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.