Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire Communicatie in Amsterdam

29 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Personeel en organisatie
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Heb jij een creatieve 'mindset' en brandende ideeën voor pakkende wervingscampagnes - online en offline? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als organisatie met over de drieduizend medewerkers willen wij met jouw hulp nieuw talent aantrekken. 


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie

Als stagiaire werk je samen met de Arbeidsmarkt en Wervingsspecialist bij werkzaamheden in de arbeidsmarktcommunicatie. Je werkt mee aan de uitrol van ons nieuwe ‘Organisatie Merk'. Dit houdt activiteiten in waarmee ons bedrijf op de arbeidsmarkt wordt gepositioneerd als dé zorgwerkgever om voor te werken.

Wij krijgen een nieuwe website. Graag willen we jouw bijdrage bij het ontwikkelen van de (video)content voor de vernieuwde vacaturepagina. Hiervoor heb je nauw contact met de afdeling Marketing & Communicatie. Zo krijg je ook mooi de mogelijkheid om andere afdelingen te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van interviews op de locaties met zorgmedewerkers. Hoe wordt werken bij onze organisatie ervaren? Aan jou de taak om ambassadeurs te vinden! 

Daarnaast vorm je ook ondersteuning in Social Media via onze Facebook in het opzetten van verschillende wervingsevents. Deze events kunnen bijvoorbeeld speeddate-sessies op het hoofdkantoor zijn, leuke campagnes op scholen, of op banenmarkten staan. Of heb je zelf een leuk idee?

 

Wij bieden

Tijdens je stage-opdracht geven we je de vrijheid om je te ontwikkelen. Je kan je talent inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet. Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe en verfrissende ideeën. Ook kan je mooi in je vervolg carrière noemen dat je voor één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam nieuwe medewerkers hebt geworven!
Je krijgt een stagevergoeding van €350 voor een 32-urige werkweek. We kijken samen naar jouw startdatum en de beste verdeling van je werkdagen en uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Je werkplek zal zijn op het hoofdkantoor in Amsterdam.

   

Vereisten

 
  • Je volgt een opleiding in Marketing, Communicatie, Journalistiek en Nieuwe Media - of een andere passende studierichting.
  • Je bent creatief en hebt frisse ideeën, ook binnen gestelde kaders.
  • Een pré is als je al wat ervaring hebt met het schrijven van (korte) teksten en video editing. Misschien blog of vlog je wel eens?!
  • Je maakt gemakkelijk contact, weet hoe je iets moet overbrengen en krijgt zo dingen gedaan.
  • Je vindt het geen probleem om ook zelfstandig aan de slag te gaan.
  • Je bent (direct) inzetbaar voor een periode van 4-6 maanden, dit kan in overleg!
   

Trefwoorden

campagnes  communicatie  marketing  arbeidsmarkt  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September/oktober
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.