Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.160 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire digital marketing in Apeldoorn

7 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Apeldoorn
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Personeel en organisatie
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

SEO, SEA, digital marketing en customer journey, zijn dit termen die jouw creativiteit een boost geven? Wil jij theorie toetsen aan de praktijk? Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht, bij een open en informeel bedrijf, kom dan vanaf september bij ons afstuderen.

Wij geloven in anders doen en in een onconventionele aanpak. Dit vind je alleen al terug in onze naam. De 3 e’s staan voor expertise, educatie en ervaring. Wij zijn op zoek naar Koplopers ! Gedreven en vol passie  werken wij voor multinationals, startups en overheidsinstanties. Wij zetten onze medewerkers in om samen met onze klanten slimme IT oplossingen te bedenken. Detacheren en contractbeheer zijn de diensten die wij leveren.

Onze klanten vragen veel van ons. Creativiteit, snelheid en overtuigingskracht zijn essentieel om vraag en aanbod bij elkaar te kunnen brengen.  Om te komen tot optimale resultaten maken wij, naast de ervaring en expertise van onze eigen IT-professionals, ook gebruik van expertise en ervaring die binnen onze netwerk van leveranciers en freelancers aanwezig is.

 

Ben jij een master in digital marketing? Zoek je een afstudeeropdracht waarin je een marketingplan opstelt en implementeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

   

Vereisten

 
  • Je volgt een HBO-opleiding met studierichting  Marketing / Communicatie / Small-Business management of soortgelijk. Je creatief en je weet je weg online te vinden en je kunt dit vertalen naar een strategisch plan.
  • Wij bieden je een afstudeeropdracht binnen een leuk bedrijf met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en je talenten in te zetten. 
  • Deze afstudeeropdracht is voor een periode van 4-5 maanden en 32-40 uur per week, e.e.a. mede afhankelijk van de eisen die jouw onderwijsinstelling hieraan stelt.
  • Wij zijn gevestigd op loopafstand van het NS station in Apeldoorn!

 

   

Trefwoorden

online marketing  marketing  marketing communicatie  online communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » 1-09-2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Detacheren van IT-professionals, maar dan net even anders. Daar staan wij voor! Je vraagt om extra capaciteit? Wij vragen wat je precies mist. En zorgen voor de juiste persoon, met de expertise, ervaring en educatie om jouw vraagstuk op te lossen.

Onze meerwaarde zit m in de drive van onze mensen. Het zijn denkers maar vooral doeners, vakmensen die zaken net een beetje slimmer aanpakken. Die werken met passie en plezier en graag een stapje extra zetten. Door continu in ontwikkeling te blijven, geven ze ons en jou een voorsprong. De e van educatie is hierbij onmisbaar. Onze Mensen hebben dan ook regie over hun eigen ontwikkelbudget. Want zij weten het beste wat onze klanten nodig hebben. En alle randvoorwaarden? Die zijn gewoon goed geregeld voor iedereen.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.