Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire account specialist in Apeldoorn

7 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Apeldoorn
Soort werk: » Personeel en organisatie
» Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij geloven in anders doen en in een onconventionele aanpak. Dit vind je alleen al terug in onze naam. De 3 e’s staan voor expertise, educatie en ervaring. Wij zijn op zoek naar Koplopers! Gedreven en vol passie  werken wij voor multinationals, startups en overheidsinstanties. Wij zetten onze IT professionals in om samen met onze klanten slimme IT oplossingen te bedenken. Onze klanten vragen veel van ons. Detacheren en contractbeheer zijn de diensten die wij leveren.

Creativiteit, snelheid en overtuigingskracht zijn essentieel om vraag en aanbod bij elkaar te kunnen brengen. Om te komen tot optimale resultaten maken wij, naast de ervaring en expertise van onze eigen IT-professionals, ook gebruik van expertise en ervaring die binnen onze netwerk van leveranciers en freelancers aanwezig is.

Ben jij een netwerker met mensenkennis? Een echte enthousiaste doener? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens de stage leer je hoe je rescourcing strategisch in kan zetten. Je analyseert de klantvraag en weet de juiste professional te matchen. Zowel met onze leveranciers en freelancers als onze opdrachtgevers ben je veel in contact. Ook het inzetten van social media maakt onderdeel uit de werkzaamheden.

Binnen je stage opdracht is er ruime voldoende tijd voor het uitvoeren en afronden van opdrachten die je vanuit je opleiding hebt meegekregen.

   

Vereisten

 
  • Je volgt een HBO-opleiding met studierichting HR / P&A / Marketing / Communicatie / Small-Business management of soortgelijk.
  • Je bent sterk in communicatie en weet je vloeibaar en foutloos uit te drukken in het Nederlands.
  • Je bent voor 32 tot 40 uur in de week beschikbaar
  • De stage periode is voor 4 - 5 maanden mede afhankelijk van de eisen die jouw onderwijsinstelling hieraan stelt.

Wij bieden je een stage binnen een leuk bedrijf dat bruist van het enthousiasme en energie. Je krijgt echt de kans om je te ontwikkelen en de kans om door te groeien naar een vaste functie van account specialist. Wij zijn gevestigd op loopafstand van het NS station in Apeldoorn!

   

Trefwoorden

personeel en arbeid  hr  stage intercedent  recruiter  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Distributie / Transport & Logistiek
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » 1-9-2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Detacheren van IT-professionals, maar dan net even anders. Daar staan wij voor! Je vraagt om extra capaciteit? Wij vragen wat je precies mist. En zorgen voor de juiste persoon, met de expertise, ervaring en educatie om jouw vraagstuk op te lossen.

Onze meerwaarde zit m in de drive van onze mensen. Het zijn denkers maar vooral doeners, vakmensen die zaken net een beetje slimmer aanpakken. Die werken met passie en plezier en graag een stapje extra zetten. Door continu in ontwikkeling te blijven, geven ze ons en jou een voorsprong. De e van educatie is hierbij onmisbaar. Onze Mensen hebben dan ook regie over hun eigen ontwikkelbudget. Want zij weten het beste wat onze klanten nodig hebben. En alle randvoorwaarden? Die zijn gewoon goed geregeld voor iedereen.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.