Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.115 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Marketing & Sales in Haarlem/Aerdenhout

3 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Haarlem/Aerdenhout
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
» Logistiek / Distributie / Magazijn
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Stagiair Marketing & Sales

Wil jij een topdesign meubel label een flinke boost geven? Als jij een aanstaand professional bent op het gebied van Bedrijfskunde, Marketing Communicatie en / of Sales, dan kun je tijdens deze stage helemaal los gaan en veel impact hebben!

Je kunt tijdens jouw stage een belangrijke bijdrage leveren aan zowel het commerciële proces als de communicatie, uiteraard afhankelijk van jouw interesse en achtergrond.

Je krijgt de vrijheid om te doen waar je goed in bent en om je te ontwikkelen op nieuwe gebieden. 

Je werkt samen met de eigenaar in een klein maar internationaal opererend bedrijf in een niche markt, waardoor je de unieke mogelijkheid krijgt om met alle bedrijfsfacetten in aanraking te komen en ook veel te leren over ondernemen.  

Je krijgt tevens de kans om nieuwe tools te ontwikkelen en verbetermogelijkheden in te voeren: kortom, een stage met kansen!

Korte introductie Quodes

Quodes is een topdesign meubelmerk, opererend in een mondiale markt en timmert hard aan de weg om de marktpositie te versterken.

De collectie is ontworpen door enkele wereldtoppers: positie 2, 4, 23, 45 en 96 van een recente Wallpaper Power 200 ranking. 

Het bedrijf werkt hoofdzakelijk met freelancers en externe producenten, dus de organisatie is lean en mean en heeft grotendeels een strategische en regie functie. Zelfstandig kunnen werken en een uitstekende administratieve organisatie is daarom belangrijk.

 Waarom een stage bij Quodes?

 1. Je doet relevante werkervaring op in een unieke markt.
 2. Je krijgt naast vrijheid en verantwoordelijkheden ook goede begeleiding waardoor je je kunt ontwikkelen tot professional.
 3. Je komt terecht in een klein bedrijf waardoor je automatisch betrokken zult zijn bij verschillende bedrijfsdisciplines en bij strategische discussies.
 4. Je werkt in een dynamische werkomgeving waar je snel leert schakelen 
 5. De stage is op loopafstand (15 min.) vanaf Intercitystation Heemstede-Aerdenhout

Werkzaamheden, mede afhankelijk van jouw studie / wensen:

 • Je levert een bijdrage aan het primaire proces, zoals bijv. het beantwoorden van klantaanvragen of het maken van inkoopopdrachten
 • Je onderhoudt de website en levert een bijdrage aan social media, email marketing of bijv. content voor verkoop informatie 
 • Je ondersteunt bij events/ product introducties/ beurzen/marketing acties
 • Je voert een aantal eenvoudige administratieve taken uit
 • We zijn een kleine organisatie, dus je komt zeer waarschijnlijk met nog veel meer facetten in aanraking. In overleg bepalen we wat het beste bij jou en de bedrijfssituatie past. Je krijgt de kans om nieuwe dingen op te zetten en ook uit te voeren.
Zie jij jezelf terug in bovenstaande, stuur dan je cv + motivatiebrief naar info@quodes.com

 

   

Vereisten

 
 • Affiniteit met top designmeubelen. Dat zit wel goed wanneer je passie hebt voor bijvoorbeeld design, kunst, cultuur of mode
 • Zelfstandig, ondernemend, vindingrijk. Je werkt hard en 'smart', zodat je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan de ambitie van het bedrijf.
 • Commerciële instelling en goede kennis van communicatiemiddelen, marketing en verkoop
 • Goed gevoel voor communicatie (social media, nieuwsbrieven, acties, contact met klanten)
 • Enthousiaste persoonlijkheid met veel drive
 • Uitstekende administratieve organisatie skills
 • Uitstekend Nederlands en Engels; beheersing van meerdere talen wordt op prijs gesteld

Spreekt deze vacature jou aan en herken jij je in bovenstaande vereisten? Stuur dan je CV + motivatiebrief. Reageer bij voorkeur via dit platform!

   

Trefwoorden

commercieel medewerker  commercieel medewerker binnendienst  marketing communicatie  marketing en communicatie  online marketing  sales en marketing  marketing  design  designmeubelen  meubelen  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Het bedrijf is een jong label voor ‘top design’ meubels met avant garde èn tijdloze vormgeving. De collectie is ontworpen door enkele ontwerpers die tot de wereldtop behoren (posities 2,4, 23, 45 en 96 van een recente Wallpaper Power 200 ranking) en heeft diverse internationale awards ontvangen c.q. is in internationale musea tentoongesteld.

Het bedrijf werkt hoofdzakelijk met freelancers en externe producenten, dus de organisatie is lean en mean en heeft grotendeels een strategische en regie functie.

De eigen kernactiviteiten zijn: verkoop c.q. aansturen van agenten, marketing, inkoop en het aansturen van externe productie / transport / technische product ontwikkeling.Bedrijfsnaam: QuodesDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.