Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.160 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Officemanager in Utrecht

15 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Secretarieel
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Juridisch / Bestuurlijk / Ambtelijk
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
Branche: » Uitzendorganisatie
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage voor komend schooljaar? Heb jij altijd een vriendelijke glimlach op jouw gezicht? Behoud jij de rust en het overzicht in drukke periodes? Het team van Utrecht heeft ruimte voor een frisse stagiair ter ondersteuning van de Officemanager!

Heb jij altijd een vriendelijke glimlach op jouw gezicht?   Behoud jij de rust en het overzicht in drukke periodes? Wij zijn op zoek naar een frisse stagiair ter ondersteuning van de Officemanager! Een dag als Stagiair Officemanager is afwisselend en hectisch! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging. Het alarm is er nog niet af of het eerste telefoontje komt al   binnen. Terwijl je deze aanneemt, start je jouw computer op en zie je jouw   volgestroomde mailbox. Je beantwoordt telefonisch vragen over ons en de   openstaande vacatures. Moeiteloos schakel jij de telefoon door naar de juiste   contactpersoon voor de vacature terwijl je alle binnengekomen mail leest en beantwoord of doorstuurt.    

Tijdens de teambijeenkomsten, waar de een na de ander enthousiast aan het   woord is, maak jij een krachtige samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de Accountmanagers en Recruiters niet   gestimuleerd worden door grote lappen tekst. Je werkt samen met een team Recruiters en Accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Het ene moment ben je een kennismakingsgesprek voor een Recruiter aan het inplannen, het volgende moment controleer je de   door de Accountmanager aangeleverde documenten.

Je werkt Cv’s uit, waarbij je onze huisstijl duidelijk naar voren laat komen. Je bent bovendien verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en zorgt dat deze   professioneel en met een warm welkom worden ontvangen. Je werkt secuur en   zelfstandig, je collega´s weten dat ze jouw uitgewerkte Cv’s niet hoeven te controleren. Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de najaarsborrel is al bijna en je moet de originele uitnodiging nog schrijven, een verrassende goodie bedenken en dan ook nog zorgen dat je collega´s het aantal genodigden correct bij je doorgeven… Jij laat je natuurlijk niet gek maken, springt vol passie in het volgende project en krijgt nieuwe energie van het ondersteunen van zo´n dynamische groep mensen. 

Het team kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.                                         

   

Vereisten

 

Functie-eisen:

Klinkt een stage als Officemanager jou op het lijf geschreven?    

- Je volgt een MBO niveau 3/4 opleiding of HBO Officemanagement, bij voorkeur   in een (commercieel) administratieve richting 

- Je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden 

- Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar 

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal  - Je hebt ruime kennis en ervaring van MS Office   

Wij bieden:    

- Een functie waarin je voldoende begeleiding en coaching krijgt 

- Een functie waarin in jezelf voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet. 

- Een afwisselende stageplek met een leuke en grote groep collega’s om je heen                                     

   

Trefwoorden

officemanager  secretarieel  secretaresse  stagiair mbo secretaresse administratief  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Augustus 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Met vestigingen in elke regio van Nederland (én daarbuiten) zoeken we de juiste plek voor de juiste persoon. We zoeken werk voor mensen die werk zien als een belangrijk onderdeel van hun leven. En daar alles uit willen halen. Dat doen we voor professionals met jarenlange ervaring en voor ambitieuze starters. Want ook als je nog geen ervaring hebt kun je via ons Starterstraject aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Of je nou een baan zoekt in de ICT, het onderwijs, de bouw of bijvoorbeeld de zorg: bij ons krijg je de kans om jezelf te ontplooien. Bij één of meer opdrachtgevers, in vast dienstverband of juist als freelancer. Vakkennis is belangrijk, maar je moet natuurlijk ook bij een opdrachtgever passen. En ergens werken waar je wordt uitgedaagd.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.