Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.132 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Programmeur bij jonge en innovatieve start-up in Nijmegen

20 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Nijmegen
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil jij je graag (verder) ontwikkelen als programmeur?

Linkhub is een veelbelovende start-up die nu bijna 3 jaar bestaat. Sinds die tijd zijn wij hard bezig met het ontwikkelen van een nieuw social platform, dat wij op korte termijn wereldwijd zullen lanceren.

Wij zijn een jong team (tussen de 23 -28 jaar) met een gezellige en informele werksfeer. We bieden je veel creatieve vrijheid en je hoeft dan ook geen strakke richtlijnen van ons te verwachten. Daarnaast bieden wij je goede begeleiding, uitdagende werkzaamheden en heb je de kans om bij ons vast te komen werken!

Tijdens jouw stage zul je je voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen van een web applicatie op zowel de front- als de back-end en krijg je alle ruimte om jouw vaardigheden, inzichten en creatieve gedachtes de vrije loop te laten en te ontwikkelen. Het is echter wel vereist dat je aantoonbaar ervaring hebt met HTML, CSS en Javascript.

Lijkt het je wat? Neem direct contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

   

Vereisten

 

Minimaal vereist is aantoonbare skills op het gebied van:

- HTML
- CSS
- Javascript

Zie jij jezelf al bij ons rondlopen? Neem dan direct contact met ons op (bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl)!

   

Trefwoorden

stage ict  stage programmeur  stage ict nijmegen  stage mbo nijmegen  stage hbo nijmegen  stage web dev  stage web development  stage javascript  stage start-up  stage nijmegen  stage arnhem  ict  programmeur  programmeren  html  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Augustus of september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Linkhub is ongeveer 3 jaar geleden opgericht door twee jonge ondernemers en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelbelovende startup bedrijf in de marketing & ICT branch.

Het laatste jaar zijn wij hard bezig met het lanceren van een nieuw product (app) voor in de sociale media wereld. Voor dit uitdagende en erg leuk project zijn wij opzoek naar stagaires. Wil jij stage lopen bij een informeel jong bedrijf waar veel gelachen en ook hard gewerkt wordt? Neem dan direct contact op.Bedrijfsnaam: Linkhub TechnologiesDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.