1.091 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Creatieve Marketing/Communicatie bij Webagency in Amsterdam

4 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Productie
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij een creatieve aanpakker, ben je geïnteresseerd in design, marketing en communicatie heb je al enige ervaring maar wil je nog veel meer leren in een klein team met 7 collega's?

Dan zou jij wel eens de nieuwe stagiaire kunnen zijn bij Webagency Marsmedia! Bij ons zal je veelzijdig werk doen met veel verantwoordelijkheden- zo zal je ook een rol krijgen binnen ons eigen project/start-up Yummygums!

Marsmedia

Marsmedia is gespecialiseerd in het leveren van unieke, kwalitatieve producten voor zowel jonge start-ups als gevestigde bedrijven. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen met online en offline producten (design, development en strategie). Om onze eigen expertises te ontwikkelen werken intern ook aan een eigen project: start-up Yummygums - een all-in vitamine gummie. Om Marsmedia en het project Yummygums te ondersteunen zijn wij opzoek naar een stagiaire Marketing Communicatie & Design.

Marsmedia (intern project): Yummygums

''Jouw vitamines in een heerlijke gummie. Hou jij van makkelijk, lekker en gezond? Dan stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn Yummygums. Aangenaam! De lekkerste en makkelijkste manier om je gezondheid te boosten! Wat een regulier vitaminesupplement kan, kunnen wij beter, en veel lekkerder.'' Recentelijk is voor dit concept onze crowdfunding afgerond en zijn we nu hard bezig met de eerste grote productie in Duitsland, en onze echte website (nu slechts een eerste versie online). Vanaf september zullen we met Marsmedia keihard met marketing gaan knallen om ons product te valideren. Het onder de aandacht brengen zal o.a. gebeuren via pers, events, influencers. We willen jou hier graag een grote rol in geven, dat vergt veel eigen verantwoordelijkheid- maar wij bieden je ook uitgebreide begeleiding!

Stages: 5-6 maanden maanden, 4-5 dagen per week

Richting: HBO/WO

Stagevergoeding: €200 - €350 per maand + een heerlijke lunch

Taken

  • Verbeteren van Marsmedia website (communicatie) uitbouwen, uitwerken en online zetten van webdesign cases

  • Samen acties verzinnen en opzetten om Marsmedia en Yummygums onder de aandacht te brengen (bijvoorbeeld workshops, nieuwsbrieven etc)

  • All-round ondersteuning van het team (let op: geen koffie-hulp-ren-je-rot-werk)

  • Meewerken aan online presence van Start-up Yummygums: nieuwsbrieven, social media en offline marketing.

Bedrijfscultuur

We zijn hier niet zo van de uren maar wel van verantwoordelijkheid. We houden van doelen nastreven, sparren, resultaat, communicatie en het beste uit jezelf halen. Dit doen we in een open, eerlijke en een gezellige omgeving. Alles is bespreekbaar en wij moedigen het zeker aan om jezelf te laten zien. Wij denken graag 'out of the box' en nemen risico's waardoor wij blijven groeien. Elkaar aanspreken op wat er mis gaat en op een positieve manier verbeteren vinden wij ook erg belangrijk.

Onze werkplek

Wij werken vanuit het creatieve verzamelgebouw B.Amsterdam - gericht op jonge bedrijfjes. Het Marsmedia team bestaat uit 7 medewerkers, waarmee we gezamenlijk aan design projecten van bedrijven of eigen (bijv. Yummygums) werken. Ons kantoor bevindt zich in de creatieve toren met een open setting en veel gezellige buren.Vereisten

Belangrijk

  • Motivatie en inzet is key!

  • Enige ervaring met Sketch of Photoshop

  • In bezit van een laptop

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd (of ken jij iemand die eventueel geïnteresseerd)? Stuur dan je motivatiebrief t.a.v. Luuk van Hoogstraaten (via dit platform, via Stagemotor.nl), en hopelijk kunnen we je binnenkort uitnodigen voor een gesprek!Trefwoorden

design  marketing  communicatie  start-up  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / Februari / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van unieke, kwalitatieve producten voor zowel jonge start-ups als gevestigde bedrijven. Ons doel is om websites en producten te creëren, die niet alleen mooi zijn en goed werken, maar ook bijdragen aan de groei en verkoop binnen een bedrijf. Wij werken intern ook aan een eigen project: start-up Yummygums. 

Eigen project - start-up Yummygums

''Jouw vitamines in een heerlijke gummie. Hou jij van makkelijk, lekker en gezond? Dan stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn Yummygums. Aangenaam! De lekkerste en makkelijkste manier om je gezondheid te boosten! Wat een regulier vitaminesupplement kan, kunnen wij beter, en veel lekkerder.''

Bedrijfsnaam: Marsmedia


Bedrijfsnaam:

Marsmedia


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.