Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meewerkstage Social Media Recruitment in Rotterdam

4 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil jij een stageplek bij het tofste bedrijf in Rotterdam? Solliciteer dan bij snel! Wij zijn een innovatief en snelgroeiend bureau dat zich focust op Social Media Recruitment. En per september hebben we weer nieuwe stageplekken beschikbaar!

Over ons

We zijn sinds 2011 dé Social Media Recruitment specialist in Nederland. Wij ondersteunen bedrijven bij het effectief inzetten van social media voor vacature campagnes en Employer Branding. Onze technologie zorgt ervoor dat bedrijven hun volledige Social Media recruitment proces kunnen automatiseren. Zo halen bedrijven het maximale uit hun Social Recruitment strategie.

Over jou

Jij bent een HBO student in de richting van Marketing en/of Communicatie en op zoek naar een meewerkstage of afstudeerplek. Je hebt een goede babbel en een gezellige werklust. Jij weet alles af van Social Media en bent zelf in ieder geval te vinden op Facebook, Instagram en Snapchat.

Je kunt verantwoordelijkheid aan en bent op zoek naar een afwisselende stageplek. Je woont in de omgeving van Rotterdam en wilt graag werken in een supergezellig team.

Wat ga je voor ons doen?

Stagiair zijn bij ons betekent dat je gewaardeerd lid bent van het team. Je zal gevarieerde taken op je nemen en geen dag zal hetzelfde zijn. Je bent onderdeel van meerdere afdelingen waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het managen van campagnes en het contact hierover met onze klanten. Daarnaast werk en denk je mee met onze marketing afdeling.

Naast jouw werkzaamheden voor het bedrijf heb je uiteraard de tijd om zelfstandig te werken aan jouw opdrachten voor school. Je mag zelf kiezen hoe je dit aanpakt en hoe je jouw tijd verdeelt. Waar nodig staan je collega’s klaar om je te helpen of begeleiden met je school opdrachten. Aan het eind van de dag mag je proberen om jouw collega’s te verslaan met Mario Kart.

Wat gaan wij voor jou doen?

Wij zorgen ervoor dat jouw stageperiode soepel verloopt. Met genoeg begeleiding en uitdaging zorgen we er samen voor dat jouw stage tot een goed einde wordt gebracht. Jij hebt een leuke stage in een jong en enthousiast team dat iedere dag bezig is met het veroveren van de markt en wij kunnen gebruik maken van jouw kennis en visie op het vakgebied.

Je krijgt verschillende opdrachten, zodat je een breed beeld krijgt van de werkzaamheden. Daarnaast staan we ook open voor jouw visie en moedigen we jou aan om zelfstandig verbeterprojecten te starten. Natuurlijk ontvang je van ons ook een stagevergoeding!

Interesse?

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnem

   

Vereisten

 
Jij bent een HBO student in de richting van Marketing en/of Communicatie en op zoek naar een meewerkstage of afstudeerplek. Je hebt een goede babbel en een gezellige werklust. Jij weet alles af van Social Media en bent zelf in ieder geval te vinden op Facebook, Instagram en Snapchat.
   

Trefwoorden

social media  recruitment  sociale media  marketing  online marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn gespecialiseerd in Social Media campagnes en apps voor recruitmentdoeleinden. Wij zorgen dat bedrijven de juiste kandidaten bereiken middels intelligente Social Media campagnes en zelfgebouwde applicaties.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.