Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Vacature stagiaire officemanagement (32u/week) in Capelle aan den IJssel

5 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Capelle aan den IJssel
Soort werk: » Administratief
» Secretarieel
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
Branche: » Administratief | Ondersteunend
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Word jij de enthousiaste stagiaire officemanagement/secretaresse bij onze stichting? We zoeken iemand uit de omgeving Capelle aan den IJssel die voor een periode van 6 maanden de administratieve en secretariële taken uitvoert.

Je bureau staat in het midden van de afdeling en dat is niet voor niets: jij bent het centrale punt van de organisatie. Je neemt de telefoon aan, schakelt deze door naar de betreffende persoon of je laat een terugbelnotitie achter. In de algemene mailbox houd je bij of de mails bestemd zijn voor directie, communicatie of ICT. Je herinnert je collega’s eraan als zij deze mails nog niet afgehandeld hebben. Ondertussen haal je de post op bij de nabijgelegen postbus en verzamel je de gewenste kantoorartikelen bij collega’s en bestelt deze. Je hebt zicht op de agenda’s en plant als het nodig is een afspraak in. Met de boekhouder, die een deur verder zit, ontferm je je over de facturen. Deze sla je netjes op, zowel op papier als digitaal. De verjaardagen van collega’s, en ook van jezelf, worden gezellig gevierd. Jij houdt de kalender bij en denkt aan een cadeau. Aan het eind van het jaar organiseer jij het leukste bedrijfsfeestje, waar je zelf natuurlijk ook bij bent!

 

De stichting zorgt ervoor dat websites die over opvoeden gaan, voorzien zijn van opvoedinformatie die voldoet aan de laatste onderzoeken en ontwikkelingen. Dat doen we door samen met opvoeddeskundigen teksten te schrijven voor ouders, jongeren en kinderen. Deze vind je onder andere op onze websites. Er is veel techniek nodig om dit mogelijk te maken. Daarom bellen er regelmatig ICT-leveranciers naar ons. Het vaste team van de stichting bestaat uit vier mensen, maar die werken met heel veel mensen van buitenaf samen om de opvoedinformatie te ontwikkelen. Je zult dus met verschillende mensen in contact komen: de medewerkers die wij van buitenaf inhuren, beleidsmedewerkers van gemeenten, pedagogen, wetenschappers of ouders zelf.

 

   

Vereisten

 
  • Je volgt bij voorkeur een Mbo-opleiding in de richting van officemanagement/secretaresse of op vergelijkbaar gebied.
  • Je komt uit de buurt van Capelle aan den IJssel.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je kan goed overweg met Microsoft-programma’s zoals Word en Excel.
  • Je bent representatief.
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Augustus 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.