Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire Eventmarketing in Utrecht

20 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Organisatietalent gezocht met affiniteit met marketing!

Ben jij op zoek naar een stage in de communicatie- evenementen- en congresbranche? Durf jij verantwoordelijkheid te pakken en eigen initiatief te nemen? Denk jij in oplossingen en heb jij oog voor detail? Vind jij het marketingvakgebied ontzettend interessant en heb je bij voorkeur ervaring met Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator? Ben jij daarnaast zelfstandig, creatief, communicatief vaardig, stressbestendig en collegiaal? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Ga aan de stag bij onze communicatie | evenementen | congressen voor Adfo Events!

Over ONS
Wij zijn een dynamisch communicatie, evenementen- en congresbureau, dat nauw samenwerkt met Adfo Events. De bedrijfscultuur is informeel en collegiaal. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker aandacht voor gezelligheid en ontspanning. Wij zien en behandelen een stagiaire als sparringpartner en volwaardig lid van het team.


Over Adfo Groep
Adfo Groep is marktleider in marketing- en communicatie-uitgaven. Met Adformatie, Tijdschrift voor Marketing / MarketingOnline.nl en vakblad Communicatie / CommunicatieOnline.nl bereiken zij reclame-, marketing- en communicatieprofessionals met vakbladen, online nieuws en achtergronden, boeken en evenementen. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoer en marketing van Adfo Events.

   

Vereisten

 
Wat bieden wij?
- Een leerzame en afwisselende HBO-stage, waarbij je jouw talent verder kunt ontwikkelen.
- Je bent verantwoordelijk voor het volledige uitnodigings-, communicatie- en registratietraject van verschillende evenementen en congressen voor Adfo Groep. Dit jaar staan o.a. 24Festival (waartoe o.a. Het Grote Marketing Congres en de uitreiking van de Effie Awards behoren), het Communicatie Congres en het Marketing Technology event op de planning.
- Als je laat blijken dat je de verantwoordelijkheden op een goede manier kunt dragen, stellen we je ook in de gelegenheid om zelfstandig evenementen te organiseren. Je maakt zelfstandig offertes, begrotingen en draaiboeken en je krijgt de kans om als projectleider tijdens een evenement leiding te geven.
- Een stageopdracht of onderzoek is voor ons geen vereiste. Mocht dat vanuit de studie verplicht zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om daar 1 dag in de werkweek aan te besteden.
- We zoeken stagiaires vanaf zomer/najaar 2017.
- We betalen een marktconforme vergoeding.
   

Trefwoorden

communicatie  marketing  marketing communicatie  events  evenementen  eventmanagement  evenementenorganisatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017 (in overleg)
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Het ene project is het andere niet. Elk project heeft een eigen doel en dynamiek om bij te dragen aan een grotere strategie. Daarom vraagt elk project om slimme, integrale communicatie en organisatie. Met precies de expertises die nodig zijn. Die vindt u bij PINO. PINO organiseert projecten met effect. We adviseren over de strategie, vertalen dat advies in creatieve concepten en voeren die vervolgens vlekkeloos uit. No-nonsense, doelgroepgericht en met een bijzonder gevoel voor gastvrijheid.Bedrijfsnaam: Pino Evenementen en CongressenDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.