Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Programmeur in Delft

14 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Delft
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » € 450
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil je gewoon lekker (leren) programmeren? Dat kan bij ons!

Wij zijn op zoek naar een programmeur. Wij zijn dé geintegreerde all-in-one oplossing voor kinderdagverblijven in de Nederlandse en Belgische markt. Wij ontwikkelen moderne software die kan worden gebruikt op zowel de computer, tablet en smartphone.

We vinden het belangrijk dat onze mensen zich samen met onze klanten thuisvoelen bij ons. Daarom werken wij dagelijks in een informele sfeer met elkaar in een open omgeving. Iedere dag willen wij het verschil maken voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een multifunctioneel team dat gezamenlijk aan onze producten werkt. We werken aan de hand van agile ontwikkel methodes , korte iteraties en zijn resultaatgericht. We proberen ieders kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten en behalen daarmee gezamenlijk een optimaal resultaat. Het hele team is hierbij verantwoordelijk voor het eindproduct.

iOS Developers in spe mogen ook reageren, wij zoeken meerdere stagiaires.

   

Vereisten

 

Wat neem je mee?

  • Informatica opleiding

  • Ervaring met HTML, CSS en Javascript

  • Kennis van en ervaring met schaalbare web applicaties


Aanvullende vaardigheden en ervaring:

  • Python

  • Object oriented analysis en design (OOAD)

  • Google App Engine

  • JQuery, JQueryUI en andere Javascript bibliotheken

  • REST API’s, OAuth en JSON zijn bekende begrippen.

  • Template engines (Jinja2)

  • Git / Jira

   

Trefwoorden

developer  programmeur  programmeren  development  webapp  app  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Instroom iedere maand mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een jonge ambitieuze organisatie die een volledig online geïntegreerd product maakt voor de kinderopvang in Nederland en Belgie. Met onze organisatie zijn jullie ervan verzekerd te beschikken over de nieuwste generatie software waarbij het ook mogelijk is om de personeels- en salarisadministratie te voeren. En dat alles in één systeem. Wij vinden dat het kind centraal moet staan. Vanuit deze filosofie hebben wij een innovatief product ontwikkeld dat het papierwerk zo veel mogelijk uit handen neemt waardoor de aandacht bij het kind komt. Wij geloven in de toekomst van de tablet. De tablet is mobiel en gebruiksvriendelijk, waardoor deze eenvoudig gebruikt kan worden op de werkvloer van de kinderopvang. Hierdoor kan de informatie bij de bron, het kind, worden vastgelegd en beschikt de kinderopvang over betere informatie voor beslissingen over efficiëntie en kwaliteit. Daarbij kunnen de ouders op ieder moment van de dag direct beschikken over de actuele informatie van hun kind(eren). De kinderopvang beschikt over dé totaaloplossing voor het management, pedagogisch medewerkers en ouders. Wij verbeteren de samenwerking en communicatie met alle betrokkenen door het bieden van een online product dat altijd en overal beschikbaar is. Wij zijn eenvoudig in gebruik en werkt tijd- en kostenbesparend.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.