Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage voor online bureau in hartje Amsterdam

17 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » hartje Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » Nog onbekend
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil je ervaring opdoen bij een dynamisch online bureau in hartje Amsterdam?

Bij Trend Development loop je stage bij een creatief online bureau. Je assisteert onze team waarbij wij bedrijven in Google laten scoren door middel van creatieve content. Voorbeelden van branches waarvoor wij opdrachten verrrichten:

  • Travel
  • Welness
  • Food
  • Kleding

Taken:

  • Op basis van relevante zoekwoorden voor onze klanten, denk je mee over unieke content zoals; infographics, Do It Yourselfs, video's of een ludieke service uiting. Je helpt mee deze content verder te ontwikkelen
  • Je helpt mee deze creatieve content succesvol online te verspreiden bij relevante websites
  • Je helpt mee Questionnaires op te zetten en deze te versturen naar enkele honderden bloggers
  • Je helpt onze team de meest populaire content uit te werken
  • Met deze waardevolle links van relevante websites gaan onze klanten hoger in Google scoren

Trend Development benadert, naast een aantal bestaande klanten, de komende tijd honderden online bedrijven, met het doel creatieve content proposities voor hen te gaan maken en hen te laten scoren in Google. Hiervoor help je mee bedrijven in kaart te brengen en campagne pagina's aan te maken!

   
   

Vereisten

 

Werken voor een online speler vergt dat je breed inzetbaar bent. Initiatieven worden erg gewaardeerd. Het betreft een zeer complete stage waar je met vrijheid om moet kunnen gaan en je taken zeer afwisselend zijn. Je bent een schaap met 5 poten en houdt van aanpakken.

Heb je affiniteit met concept ontwikkeling, internet of interactieve media ontwikkeling? Ben je creatief en kan je designen? Dan is dit de ideale stage voor jou!

Wat bieden we: 
Door deze stage krijg je een uitstekend beeld van de online kansen en mogelijkheden. Wil jij in de toekomst bij een online speler gaan werken? Dan is dit de perfecte springplank voor jou om de nodige kennis en ervaring om te doen. En misschien doen wij jou wel een voorstel om bij ons te blijven werken (eerst als bijbaan en daarna in vaste dienst!)

Kortom:
Je komt terecht in een jong en enthousiast team waar je werk erg afwisselend is. Je gaat werken op een van de mooiste locaties in Nederland; het Muntplein in hartje Amsterdam, met uitkijk over de Amstel en het Rokin!

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

communicatie  multimedia design  commercieel verkoop  webdesign  webdesigner  interaction design  lean startup  concept  online marketing  intera  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
» Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Zo snel mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Trend Development is een online marketingcommunicatie bureau in het centrum van Amsterdam. Het is een bedrijf dat vanuit passie en ervaring zoekmachine optimalisatie opdrachten voor gave klanten uitvoert. Ook houden we ons bezig met: strategie bepaling / concepting / logo ontwerp / campagnes / marketing / social media / webdesign / website ontwikkeling / interaction design. 1 van onze initiatieven is ToekomstOnline.nl.Bedrijfsnaam: Trend DevelopmentDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.