Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Communicatie Copywriter Meewerkstage HBO in Eindhoven

3 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Eindhoven
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Jij bent opzoek naar een meewerkstage als copywriter/tekstschrijver in de regio Eindhoven. Niet geheel toevallig zijn wij op zoek naar jou! Tijdens deze copywriting meewerkstage kun jij jezelf onder professionele begeleiding verder ontwikkelen in marketingcommunicatie, copywriting en e-commerce.

Als stagiair copywriting draai je helemaal mee in het hechte Marketing Communicatie team. Onder begeleiding van een copywriter schrijf je te gekke teksten voor o.a. websites en webshops, social media, e-mails, nieuwsbrieven en verbeter je bestaande content. Jouw manier van copywriting zorgt ervoor dat mensen geprikkeld zijn om verder te lezen. Naast dit alles draai je volledig mee in de dagelijkse gang van zaken. Je doet mee aan vergaderingen en neemt volwaardig deel aan brainstormsessies. Jij bent aan het einde van je meewerkstage hier in Eindhoven helemaal thuis in zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media trends en het schrijven en verbeteren van de meest aansprekende website teksten en verhalen.

   

Vereisten

 
DE IDEALE MEEWERK STAGE KANDIDAAT:

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een positieve instelling, die heb je natuurlijk al. Wij zijn specifiek opzoek naar

– Je hebt HBO/WO denkniveau in de richting van Communicatie of Journalistiek.
– Een inspirerende en actieve schrijfstijl die mensen activeert.
– Gevoel voor het schrijven van commerciële webteksten (SEO).
– Kennis van social media en de daarbij behorende trends.
– Je hebt affiniteit met online marketing, social media, teksten schrijven etc.

  WIJ BIEDEN JOU:

– Een eigen werkplek met 2 grote schermen.
– Intensieve en persoonlijke stagebegeleiding.
– Een gemotiveerd team met een informele werksfeer.
– Stagevergoeding.
– Een uniek all-you-can-drink koffieaanbod (verse bonen!) en een inspirerende vrijdagmiddagborrel.

   

Trefwoorden

online marketing  copywriting  social media  marketing communicatie  meewerkstage  stagevergoeding  email marketing  seo marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

WAT WE DOEN

Extendure onderscheidt zich door niet blind te staren op standaard online marketing methoden als SEO en SEA. Samen met onze klanten werken we aan een online strategie, waarin duidelijk wordt hoe online succes behaald kan worden. Online effect Of het nu gaat om meer conversie, betere zichtbaarheid, hogere naamsbekendheid of meer klanten binden, wij staan voor onze klanten klaar om online effect te realiseren. Door continu te meten en te optimaliseren, wordt online resultaat zichtbaar. Dat vinden wij belangrijk. We bepalen samen wat resultaat is en hoe we dat resultaat kunnen behalen. Ieder project is uniek en wij verzorgen unieke oplossingen. Over digitale grenzen In de blijvend veranderende online marketing wereld willen wij niet achterblijven en zullen we deze ‘oude’ methoden afwisselen met nieuwe. Daarom volgen wij ontwikkelingen op de voet. Door kansen te benutten in het internationaal ondernemerschap denken wij verder dan de Nederlandse grenzen. Hierbij ondersteunen wij diegenen die de uitdaging aangaan en de digitale grenzen over durven te gaan. Relaties opbouwen Het is belangrijk voor ons dat onze klanten een goede en blijvende relatie opbouwen met hun afnemers. Samen bekijken we mogelijkheden, zetten we in op die mogelijkheden en breiden we de mogelijkheden uit. Wij helpen klanten om een bestaande webshop te optimaliseren of bouwen samen een webshop van begin af aan op. Het uiteindelijke doel is een gebruiksvriendelijke webshop of website die de klant regelmatig en graag bezoekt.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.