Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Apple watch en Salesforce1 Project in Breda

14 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Breda
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Salesforce1 is een gloednieuwe manier om Salesforce te beleven vanaf elk mogelijk device.  Het brengt alle chatter berichten, CRM, applicaties op maat en bedrijfsprocessen samen op één platform. 

Met de kracht van het  Salesforce Platform ga je een app bouwen voor de apple watch.  Wij hebben verschillende mogelijkheden.

 Hierbij denken we bijvoorbeeld aan volgende apps:

  • Plannings applicatie van de consultant
  • Bedrijven groep community app
  • Sales dashboard overzicht
  • Timesheetregistraties d.m.v. start- stop principe

De apps zullen ontwikkeld worden met behulp van het Salesforce1 platform. Met behulp van dit framework kan je binnen een paar minuten een applicatie lanceren met de ‘drag-and-drop’ tools, automatisch gegenereerde gebruikersinterfaces, voorgebouwde componenten en voorontworpen sjablonen. Met het Salesforce1 Platform kan je uitgebreide formulieren bouwen zonder complexe code. 

De op Java-gebaseerde programmeertaal Apex en VisualForce maken het mogelijk om eigen complexere en gebruiksvriendelijke schermen te bouwen. VisualForce maakt gebruik van de laatste nieuwe web technologieën zoals Ajax, JSON, JQuery, HTML5 en CSS3. Daarbij zullen je kwaliteiten als grafische ontwerper zeker op de proef gesteld worden.

Bovendien is alles wat met het Salesforce1 Platform ontwikkeld werd, automatisch beschikbaar op iPads, iPhones en andere slimme apparaten via de Salesforce1 app. Je kan ook je eigen aangepaste HTML5-native apps bouwen met de Salesforce Mobile SDK’s voor iOS en Android.

 

   

Vereisten

 

Kennis van 

  • Java
  • Ajax
  • JSON
  • JQuery
  • HTML5
  • CSS3
   

Trefwoorden

salesforce  scrum  ajax  json  jquery  html5  css3  java  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een Nederlands-Belgische ICT-organisatie, gericht op geďntegreerde softwareoplossingen dat bestaat uit meer dan 100 gepassioneerde professionals. Ons doel: Het bereiken van de maximale professionele groei door middel van continue persoonlijke ontwikkeling voor onze collega's, klanten en partners. Meer dan de helft van alle trainingen en coaching zijn bij ons gericht op persoonlijke groei. Hoe we dit bereiken? De medewerker is een steeds bijlerende en creatieve persoon, met ambitieuze dromen. Hij is respectvol naar anderen, en houdt ervan om hard werken te combineren met veel plezier. By the way, "hij" is vaak "zij", voor een ICT-bedrijf, we hebben veel vrouwelijke collega's. Doordat wij onze collega’s helpen om hun (professionele) dromen te realiseren, en omdat we actief zijn in de 'fast-moving " ICT-sector, evolueert onze portefeuille continu. Hierdoor kunnen we heel wat partnerships met grote spelers voorleggen: Oracle Platinum, Salesforce Service Integrator, Talend, Informatica, Mendix, Outsystems, … Wat wij doen: Snelle ontwikkeling, naadloze integratie en dit op een solide platform. Ten slotte, we houden ervan om (samen) te werken met mensen die passen bij onze stijl. Dat zijn mensen die steeds willen bijleren, creatief zijn, ambitieuze dromers zijn, en die houden van hard werken en veel plezier en dit op een respectvolle manier. Dat is het soort van mensen die we liefhebben als collega's, vrienden, klanten en partners.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Aanbevolen stages

Junior (Stagiaire) ICT’er / Programmeur
Rotterdam, Amsterdam, Aalsmeer
Allround webdeveloper
Barendrecht
Toffe stage Online Marketing / Branding 😍
Rotterdam!
eDocs Project
Breda


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.