1.149 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Organisatietalent met passie voor (online)teksten in regio Leiden

9 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Leiden
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage voor een gedreven student communicatie, journalistiek, public relations of event management die veel wil leren - ook buiten je directe studiegebied. Ben je die student? Lees dan verder en kom daarna in actie.

Wat ga je doen?
Tijdens deze meewerkstage werk je vooral aan opdrachten die passen bij de competenties ‘analyseren en onderzoeken’, ‘creëren en realiseren’, ‘plannen en organiseren’. En je krijgt zeker ook de gelegenheid om te presenteren en de onderneming te representeren. Ben je een derdejaars dan verwachten we ook dat je ons helpt bij de ontwikkeling van ons communicatiebeleid en daar gevraagd en ongevraagd over adviseert.

Wat is jouw functie?
Een echte functieomschrijving hebben we niet. Wel een heleboel marketing en communicatie gerelateerde projecten. Daar werk je aan tijdens deze meewerkstage. Van een onderzoek naar de juiste te benaderen personen tot en met het interviewen van managers voor een blog. En van het opzetten van een event met alle daarbij komende activiteiten tot en met het optimaliseren van de teksten op de website of het verbeteren van onze social media-inzet. Dus pak je kans en maak er werk van om het maximale leereffect uit deze stage te halen.

Bij wie ga je aan de slag? Jouw stagebedrijf zijn wij. Maar feitelijk ga je aan de slag met een aantal projecten voor onszelf en enkele van onze business partners. Daarvoor staat jouw bureau bij onze organisatie in Nieuwveen (onder de rook van Alphen aan den Rijn).

Wat bieden we jou? Naast een werkomgeving waar je veel over het on- en offline communicatievak leert, bieden we je volop de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met de vele facetten die het vakgebied marketing communicatie kent. Projecten waar jij je stempel op kunt drukken en je tekstuele en organisatorische kwaliteiten in kwijt kunt. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten van ons en onze partners. En ook daar leer je van.

Interesse? Kom dan in actie!
Heb je interesse in deze stage? Wacht dan niet te lang om te reageren. Want we kunnen je eigenlijk morgen al een stageplaats bieden. Maak je interesse in deze stage duidelijk door je motivatie in de vorm van een interview met jezelf te beschrijven. Solliciteer direct als je denkt dat jij de perfecte kandidaat bent!

Wie zijn we Wij zijn een media-organisatie op het gebied van B2B communicatie. Een van onze speerpunten daarbij is het uitbouwen van ons platform op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarnaast ga je zeker ook aan de slag voor een van onze partners: een kenniscentrum op het gebied van industriële marketing  Het vakgebied van pure B2B-marketing door en voor technische bedrijven.


Vereisten

  • student 2e of 3e jaars communicatie of journalistiek
  • passie voor het schrijven/redigeren van online teksten
  • organisatietalent
  • daadkrachtig
  • zelfstandig kunnen werken

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

promotie  organisatie  analyse  onderzoek  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Leiden

Stagiair Technische Dienst
Meerkerk
Technische Dienst
Meerkerk
Administratief Medewerker
Meerkerk
Gave stage contentmarketing bij bouwcenter.nl 400
Gorinchem!
Meewerkstage Marketing
Werkendam

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.