1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Designer | 400,- | in Den Haag

31 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) designer voor een periode van minimaal 5 maanden en 5 dagen per week (40 uur), start september 2017!


Functieomschrijving

Als stagiair(e) designer bij Amgate ben je dagelijks bezig met het ontwerpen van optimale gebruikerservaringen. Je werkgebied bestaat uit  de online software, websites en apps die wij voor onze klanten ontwikkelen. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwerp en de implementatie van onze eigen huisstijlmiddelen, denk hierbij aan onze websites, nieuwsbrieven en documenten.


Vereisten

Functie-eisen

  • Je hebt oog voor detail, bent creatief en resultaat gedreven
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je kunt werken met deadlines
  • Je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kunt  werken met Photoshop, Illustrator en eventueel met prototyping-tools.

 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / September / Februari / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De gehele organisatie bestaat uit 15 gedreven professionals die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor alle projecten. De klanten van Amgate hebben allemaal iets gemeenschappelijks: zij organiseren jaarlijks meerdere bijeenkomsten voor relaties en/of medewerkers. Het organiseren van een evenement heeft altijd veel voeten in de aarde. Van het uitnodigen van de doelgroep tot aan de evaluatie is het in ieder project van groot belang dat dit nauwkeurig, met zorg en gevoel wordt ingevuld. De details bepalen het succes. Amgate maakt voor de ondersteuning bij het organiseren van de evenementen vanaf 2001 gebruik van de door haar zelf ontwikkelde online software evisit. Amgate blijft de software verbeteren en aanpassen aan de wensen en eisen van de gebruikers. De ondersteuning van evisit bestaat uit bezoekersregistratie, eventcommunicatie en managementinformatie. Met evisit ontzorgen wij onze klanten door het uitnodigingstraject, de eventwebsite, e-ticketing en de registratie te verzorgen. Wij werken met evist voor grote bedrijven zoals ABN, Jaarbeurs, KLM en Ahoy Rotterdam. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Met software alleen kan een evenement niet worden georganiseerd. Een team van specialisten begeleidt de opdrachtgevers in het proces. Voor veel van onze opdrachtgevers is het organiseren van evenementen geen dagelijkse kost. Met onze ervaringen en producten is alles geregeld voor een succesvol evenement. Wij missen alleen jou nog als super-stagiair(e)! Als stagiair(e) bij Amgate, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken en jezelf te ontwikkelen. En dat alles in samenwerking met 15 leuke collega’s. Samen met jou gaan we er voor zorgen dat je stage een groot succes wordt waar je later met veel plezier aan terug denkt!

Bedrijfsnaam: Amgate


Bedrijfsnaam:

Amgate
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.