1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair Social Media HR 350,- Tergooi Academie in Hilversum

7 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hilversum
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Personeel en organisatie
Onderwijs en wetenschap
Branche: Gezondheidszorg | Medisch
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Voor de afdeling Werving & Selectie en de Tergooi Academie zijn we op zoek naar een proactieve stagiair(e) met een scherpe neus voor Social Media!

Jouw taken zullen onder ander bestaan uit:

  • Inrichten en onderhouden van diverse Tergooi HR gerelateerde Social Media-kanalen, als Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat
  • Het bedenken van creatieve manieren om deze kanalen te laten groeien
  • Nieuwe initiatieven bedenken en opzetten om onze arbeidscommunicatie onder de aandacht te brengen
  • Vindbaarheid verhogen van Tergooi en de vacatures van Tergooi
  • Collega’s enthousiast maken in het gebruik van Social Media

De afdeling Wil jij een stageplek bij het leukste ziekenhuis in het Gooi? Solliciteer dan bij Tergooi! Onze afdeling Werving & Selectie en de Tergooi Academie zullen medio november met trots de nieuwe “werkenbij” website van Tergooi lanceren. Om onze arbeidscommunicatie compleet te maken willen wij ons meer verdiepen in en gebruik maken van Social Media Recruitment. Daar hebben wij jouw hulp en Social Media talent bij nodig.

Het aanbod Wij zorgen ervoor dat jouw stageperiode soepel verloopt. Met genoeg begeleiding en uitdaging zorgen we er samen voor dat jouw stage tot een goed einde wordt gebracht. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.


Vereisten

Het profiel Jij bent een HBO student in de richting van Marketing en/of Communicatie en op zoek naar een meewerkstage of afstudeerplek. Je kunt verantwoordelijkheid aan, je hebt een onderzoekende houding, je bent creatief en meer dan gemiddeld geïnteresseerd in alle aspecten van HRM. Daarnaast weet je natuurlijk alles af van Social Media en houdt van schrijven. Je Nederlands is onberispelijk.

De procedure en overige informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barbara Grift, HR assistent. Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / Februari / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Tergooi Wij zijn een modern ziekenhuis op twee locaties, Blaricum en Hilversum. Onze missie is: mensen het veilige gevoel geven dat de beste medische zorg altijd dichtbij is. Die missie brengen we dagelijks in praktijk. Vooral met onze medewerkers, die - individueel en als team gedreven zijn om nog beter te worden.

Bedrijfsnaam: Tergooi


Bedrijfsnaam:

Tergooi


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.