1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing stagiair bij Ducati in Zoeterwoude

22 november 2017
Geplaatst:

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 21 december (nog 7 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Zoeterwoude
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ducati West Europe is voor haar Nederlandse kantoor op zoek naar een nieuwe marketing stagiair!

Ducati, een merk waar elke motorrijder zich tot aangetrokken voelt. Een authentiek Italiaans merk dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is door het maken van innovatieve producten van hoge kwaliteit en het investeren in systemen, processen en haar netwerk.

Ducati West Europe is importeur van Ducati en is verantwoordelijk voor de verkopen, distributie, marketing, financiën, administratie, netwerk ontwikkeling en service van alle Ducati producten in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg. Het hoofdkantoor van Ducati West Europe is gevestigd in Frankrijk (Parijs) en daarnaast beschikt DWE over een kantoor in Nederland (Zoeterwoude). Het team van Ducati West Europe bestaat uit 32 personen, waarvan er 7 verantwoordelijk zijn voor de Benelux.

Werkzaamheden:
Je ondersteunt de marketing manager en de marketing assistent. Je neemt deel in de organisatie en implementatie van commerciële campagnes en evenementen. Je ondersteunt het dealer netwerk in haar lokale marketing campagnes door het maken van advertenties, POS materiaal en het ontwerpen van showroom materialen etc. Je vertaalt promotionele teksten, ontwerpt advertenties en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van online communicatie tools. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van de Ducati website. Je doet marktonderzoek op verschillende niveaus.

Wij bieden:
Een gevarieerde en uitdagende stage bij een snel groeiend bedrijf. Een gepaste beloning en extra voordelen.

Ben je klaar voor een interessante en uitdagende stage met veel ruimte voor eigen initiatief? Trekt het werken in een internationaal, klein bedrijf in de automotive sector jou aan? Dan is dit de perfecte stage voor jou! Ducati North Europe biedt iemand met de goede houding, opleiding en ervaring een actieve en sportieve stage.


Vereisten

Jouw profiel:
Je volgt momenteel een Bachelor of Universitaire opleiding gericht op marketing. Je bent gedurende zes maanden beschikbaar (bij voorkeur full-time). Je neemt initiatief en je kunt zelfstandig werken. Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (beide in woord en geschrift). Het is een grote pre als je ook Frans spreekt en schrijft. Je kunt goed overweg met Microsoft Office software en Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Je bent flexibel en je vindt het geen probleem om in het weekend te werken (bijvoorbeeld gedurende dealer evenementen, beurzen, MotoGP Assen, etc.). Je hebt een diepgaande passie voor motorfietsen. Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur ook rijbewijs A.

Interesse:
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Maart 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 21 december (nog 7 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Ducati, een merk waar elke motorrijder zich tot aangetrokken voelt. Een authentiek Italiaans merk dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is door het maken van innovatieve producten van hoge kwaliteit en het investeren in systemen, processen en haar netwerk. Ducati West Europe is importeur van Ducati en is verantwoordelijk voor de verkopen, distributie, marketing, financiën, administratie, netwerk ontwikkeling en service van alle Ducati producten in Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg. Het hoofdkantoor van Ducati West Europe is gevestigd in Frankrijk (Parijs) en daarnaast beschikt DWE over een kantoor in Nederland (Zoeterwoude). Het team van Ducati West Europe bestaat uit 32 personen, waarvan er 7 verantwoordelijk zijn voor de Benelux.

Bedrijfsnaam: Ducati


Bedrijfsnaam:

Ducati


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.