1.157 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Praktijkstage 3e jaars - Content & Social Media in Groningen

28 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Groningen
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Het leukste online media bureau van Groningen is op zoek naar een stagiair (praktijkstage 3e jaars HBO Communicatie). We zoeken iemand die zich helemaal wil uitleven op het schrijven en samenstellen van nuttige en aansprekende content voor onze portals ‘Beter Huis, Beter Leven’ en ‘Financieel-Slim’ en de bijbehorende social media accounts.

Je zult deel uitmaken van ons ‘Creative’ team. We zoeken iemand die goed en onderhoudend kan schrijven, zich ook wel kan redden met wat basis HTML, het grote plaatje overziet en nooit een deadline mist. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid, je draagt bij aan het resultaat van het bedrijf en je werkt in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Veel van hen zijn ooit zelf als stagiaire bij ons begonnen!

Wij zijn een online media bureau (performance marketing) dat campagnes draait op allerhande traffic sources als Facebook, Google, diverse native en display platformen, etc. We doen zowel lead/sale campagnes voor derden als onze eigen e-commerce campagnes in heel Europa. Vorig jaar zijn we gegroeid van 10 naar 20 medewerkers. Dit jaar verwachten we een mooie groeilijn vast te kunnen houden.

Wij zijn een flexibele werkgever en werken in een platte organisatie. We houden niet van wollige marketing taal. Wij zijn meer van de meetbare resultaten en staan met beide benen in de klei. Diversiteit is belangrijk voor ons evenals een goede balans in het team. Laat onbelangrijke dingen als leeftijd, geslacht, geloof, achtergrond of een beperking je er niet van weerhouden om bij ons te solliciteren. We vinden het wel handig als je in (de buurt van) Groningen woont en vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Voor een extra taal die je goed beheerst krijg je bonuspunten.

We betalen een maandelijkse stage-vergoeding van €250 per maand. We investeren veel in ontwikkeling van onze mensen en ook stagiaires worden hierin serieus genomen. Alle ideeën zijn welkom. Ook buiten het werk om doen we leuke dingen samen. Ons kantoor is in het centrum van Groningen. Zie je dit wel zitten? Neem direct contact op en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent! 


Vereisten

  • Kantoor in het centrum van Groningen
  • Vergoeding: €250 per maand
  • Free lunch en je hoeft geen koffie te zetten
  • Veel van onze medewerkers zijn hier ooit als stagiair begonnen ... daar zijn we trots op!
  • Leuk team met jonge, enthousiaste professionals

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.