1.088 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing meeloopstage in Utrecht

4 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij jouw leercurve een boost geven in het nieuwe jaar?

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) geef je invulling aan de marketingkalender. Denk hierbij aan het actief vermarkten van het verzekeringsaanbod van onze organisatie in alle kanalen. Je werkt vaak binnen multidisciplinaire teams waarbij jouw collega de omnichannel marketeer jouw grootste leerschool en primaire aanspreekpunt is. Je maakt marktanalyses, klantinzichten en voert campagnes uit. Je realiseert synergie tussen de operationele marketingdoelstellingen en de merkwaarden van de organisatie. Daarnaast onderhoud je samen met de omnichannel marketeer intensieve contacten met je opdrachtgever en belanghebbenden binnen de organisatie.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een informele werkomgeving met korte lijnen en een fantastische mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen. Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke groei. Je stagevergoeding bedraagt €500,00 bruto per maand (gebaseerd op vijf dagen stage per week). Het mooiste aanbod is misschien wel dat jij direct kunt scoren binnen de organisatie, want de kansen en de hiermee gepaard gaande successen liggen voor het oprapen!

Wij zijn een unieke en toekomstgerichte organisatie die inspeelt op de behoefte en vragen bij leden. Onze ambitie: ervoor zorgen dat onze leden er met onverdeelde aandacht kunnen zijn voor hun patiënten. Dat doen we door klein en wendbaar te blijven en vervangen complexiteit door eenvoud. Daarbij horen transparantie en snelheid, groei met een omnichannelaanpak en ten slotte een versterking van het clubgevoel en de onderlinge verbondenheid met onze leden. We willen onze leden ontzorgen en spelen in op de behoefte die leden hebben op het gebied van verzekeringen. Een deel van onze producten en diensten maken we in huis, een ander deel in samenwerking met derden.

Het team We zijn een klein, gedreven marketingteam waarin jij een belangrijke rol zal spelen. Binnen ons team werk je volop mee aan het bedenken en uitwerken van campagnes en events. Denk hierbij aan sociale media, e-mailcampagnes of bijvoorbeeld een evenement samen met leden over bijvoorbeeld aansprakelijkheid. Daarnaast doe  je tijdens je stage ervaring  op: je werkt aan campagnemanagement, je leert denken vanuit klanten en vraagstukken vertalen in praktische oplossingen en je ervaart hoe je dit organiseert.


Vereisten

Wat vragen wij?

- Je bent handig en praktisch, kortom: je weet de handen uit de mouwen te steken.

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in schrift als verbaal.

- Je volgt momenteel een hbo (2de jaar of hoger) of universitaire opleiding (bijvoorbeeld communicatie, marketing of bedrijfskunde).

- Je bent 32-40 uur per week beschikbaar voor 3-5 maanden.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: Onbekend
Startdatum: Per direct / Februari / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.