1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Verschillende stagevacatures Circusstad Festival in Rotterdam

12 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Recreatief / Sport / Tourisme
Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stagevacatures Circusstad Festival 2018

Join the circus! Wij zoeken drie ondernemende stagiaires die ons helpen Circusstad Festival 2018 tot een succes te maken.

Als bezoeker van hier kom je dichter dan ooit bij de artiesten en hun kunsten, het wordt een belevenis die je niet snel zal vergeten. Terwijl je met een biertje in je hand staat, vliegen de artiesten op Circusstad Festival je soms letterlijk om de oren. Naast allerlei acts op het festivalterrein zijn er grote en kleine voorstellingen die je (soms keihard) raken of waarbij je je nagels opvreet. Circusstad Festival laat je de magie van het nieuwe circus ervaren en jij kunt onderdeel uitmaken van het team dat dit mogelijk maakt.

Met Circusstad Festival als hét jaarlijkse festival voor innovatief circustheater bouwen we aan een profiel voor Rotterdam als dé circusstad van Nederland. In het moderne circustheater beleef je het spectaculaire van circus, de creativiteit van theater, de schoonheid van dans en het meeslepende van live muziek in voorstellingen die jong én volwassen publiek aanspreken. Circusstad Festival presenteert de (inter)nationale top, jong talent, muziek, feest en fringe in een bruisend festival in de binnenstad van Rotterdam. De editie 2018 vindt plaats in de meivakantie, van 2 t/m 6 mei op het Schouwburgplein, in Theater Rotterdam en het Luxor Theater. Per editie trekt het festival zo’n 25.000 bezoekers: gezinnen, theaterbezoekers en uitgaanspubliek.

Voor het festival 2018 zijn we op zoek naar een aantal stagiaires die ons kunnen bijstaan in de organisatie en productie en kunnen profiteren van een inspirerende, leerzame ervaring:

Stage 1: Side kick 
Als side kick assisteer je de projectleiding van Circusstad Festival en laat je de productie van het festival/theatervoorstellingen zo soepel mogelijk verlopen. Zo heb je bijvoorbeeld contact met verschillende gezelschappen, locaties of partners. Daarnaast krijg je één of enkele deelprojecten onder je hoede waarbij je onder goede begeleiding zelfstandig de organisatie voor je rekening neemt.  Je vindt het leuk om met verschillende partijen contact te hebben en denkt in oplossingen. Je kunt snel te schakelen en kijkt er naar uit om allerlei facetten van het festival mee te krijgen.

Praktisch
– Studie minimaal op HBO-niveau.
– Periode: minimaal tussen januari en mei. Bij voorkeur 4 dagen in de week beschikbaar.
– Inclusief stagevergoeding

Stage 2: Voorstellingsproducent
Wij dagen groepen jonge makers uit om speciaal voor het festival een voorstelling te maken. Als stagiair voorstellingsproductie assisteer je de organisatie in de begeleiding van de productie rond deze voorstellingen. Je ondersteunt bij het  opzetten van planningen, je regelt repetitieruimtes en houd je bezig met decorbouw, licht, kostuums, montage en PR. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een artistiek creatieproces en bent creatief in het bedenken van oplossingen. Je kunt snel te schakelen en kijkt er naar uit om allerlei facetten van Circusstad Festival mee te krijgen.

Praktisch:
– Studie minimaal op HBO-niveau.
– Periode: minimaal tussen januari en mei. Bij voorkeur 4 dagen in de week beschikbaar
– Inclusief stagevergoeding

Stage 3: Marketing en communicatie 
Je werkt op de marketingafdeling van Circusstad Festival. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet dat het festival eraan komt. Dat betekent dat  je je vastbijt in de productie en distributie van publiciteitsmateriaal, je bedenkt samen met het team publiciteits- en publieksacties en zet ze ook uit, je hebt contact met gezelschappen en kunstenaarsJe stuurt flyerteams aan en zorgt dat zoveel mogelijk partijen Circusstad Festival onder de aandacht brengen. Je laat je niet zo snel gek maken en vindt het leuk om creatief mee te sparren.

Praktisch:
– Studie minimaal op HBO-niveau.
– Periode: minimaal tussen januari en mei. Bij voorkeur 4 dagen in de week beschikbaar.
– Inclusief stagevergoeding

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Vereisten

– Studie minimaal op HBO-niveau.
– Periode: minimaal tussen januari en mei. Bij voorkeur 4 dagen in de week beschikbaar.Trefwoorden

communicatie  marketing  productie  assistent  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-1-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.