1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage E-commerce multimedia designer in Groningen

14 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Groningen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Het leukste online media bureau van het noorden is op zoek naar een stagiair (praktijkstage 3e jaars HBO Communicatie & Multimedia Design). We zoeken iemand die zich helemaal wil uitleven op het bouwen van salesfunnels voor onze e-commerce campagnes en alle creatieve uitingen die daarvoor nodig zijn. Denk hierbij aan (unboxing) video's, productfotografie, bewerking van (stock)foto's en video's, etc. Ook zijn er mogelijkheden om je eigen advertorials vorm te geven en nieuwe orderformulieren te creëren in samenwerking met het e-commerce team. Verwacht dus veel diversiteit in je werkzaamheden!

 

Je zult deel uitmaken van ons ‘Creative’ team. We zoeken iemand die er plezier in heeft om goedwerkende funnels te bouwen voor de meest uiteenlopende e-commerce producten en nooit een deadline mist. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid, je draagt bij aan het resultaat van het bedrijf en je werkt in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Veel van hen zijn ooit zelf als stagiaire bij ons begonnen!

 

Wij zijn een online media bureau (performance marketing) dat campagnes draait op allerhande traffic sources als Facebook, Google, diverse native en display platformen, etc. We doen zowel lead/sale campagnes voor derden als onze eigen e-commerce campagnes in heel Europa. De e-commerce tak richt zich op 'gadget-achtige' producten die internationaal verkocht worden. Het is echt een kick om te werken aan een product dat goed gaat en in rap tempo opgeschaald kan worden naar meerdere landen. Vorig jaar zijn we gegroeid van 10 naar 20 medewerkers. Dit jaar verwachten we een mooie groeilijn vast te kunnen houden.

 

Wij zijn een flexibele werkgever en werken in een platte organisatie. We houden niet van wollige marketing taal. Wij zijn meer van de meetbare resultaten en staan met beide benen in de klei. Diversiteit is belangrijk voor ons evenals een goede balans in het team. Laat onbelangrijke dingen als leeftijd, geslacht, geloof, achtergrond of een beperking je er niet van weerhouden om bij ons te solliciteren. We vinden het wel handig als je in (de buurt van) Groningen woont en vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Voor een extra taal die je goed beheerst krijg je bonuspunten.

 

We betalen een maandelijkse stage-vergoeding van €250 per maand. We investeren veel in ontwikkeling van onze mensen en ook stagiaires worden hierin serieus genomen. Alle ideeën zijn welkom. Ook buiten het werk om doen we leuke dingen samen. Ons kantoor is in het centrum van Groningen. Zie je dit wel zitten? Neem direct contact op en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent! 


Vereisten

Wat vragen we:

 • Plezierig om mee samen te werken
 • Enthousiast
 • Leergierig
 • Intelligent
 • Goede werkethiek

Wat bieden we: 

 • Top team
 • Free lunch
 • Voetballen na de lunch
 • Te gekke team activiteiten waar ook stagiairs voor worden uitgenodigd
 • Ervaring waar je de rest van je loopbaan profijt van hebt
 • Stage-vergoeding

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.