1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derdejaars bouwkunde meewerkstage bij architectenbureau in Regio Amersfoort

Nieuw!
Vandaag
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amersfoort
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derdejaars bouwkunde meewerkstage bij architectenbureau

Ben jij een student bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage bij een innovatief architectenbureau? En wil je gaan werken met Vectorworks en Sketch-up? Reageer dan snel op deze vacature!

Dit architectenbureau is op zoek naar een bouwkunde stagiair die met verschillende soorten projecten zal gaan meelopen. Deze stage is geschikt voor bouwkunde studenten maar je kan deze stage ook oppakken als je bouwtechnische bedrijfskunde studeert.

Als meewerkstagiair binnen deze organisatie zul je je met verschillende dingen gaan bezighouden. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen van de architecten en andere medewerkers met ontwerpen, tekenen en presenteren. Hierbij ga je werken in Vectorworks en Sketch-up. Je zal gaan meedraaien bij verschillende projecten en daarnaast is er genoeg ruimte voor overleg over het oppakken van eigen werkzaamheden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen project gaan oppakken.

Binnen deze organisatie is er goede begeleiding aanwezig en je kan veel leren van je collega's!

Deze organisatie is een innovatief architectenbureau in de regio Amersfoort. Binnen de architectuur hebben zij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Er is goede begeleiding aanwezig, je krijgt je eigen werkplek en je komt op een zeer mooie locatie te werken!

Vacaturenummer: 3308


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bouwkunde
  • HBO Bouwtechnische bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.