1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage Chemische Technologie Opdracht in Regio Breda/Tilburg

7 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Breda/Tilburg
Soort werk: Chemisch / Farmaceutisch
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage Chemische Technologie opdracht bij technische organisatie

Studeer jij Chemische Technologie en ben je nog op zoek naar een meewerkstage? Dan heeft dit bedrijf in de buurt van Breda een mooie opdracht voor jou liggen! Lijkt je dit wel wat? Reageer dan snel!

Het bedrijf is bezig met de optimalisatie van de structuur van hun chemische producten om ervoor te zorgen dat de producten in de toekomst ook op grotere schaal kunnen worden gebruikt. Daarvoor zoekt het een student Chemische Technologie.

Als meewerkstagiair krijg jij de kans om de huidige structuren te gaan bekijken, nieuwe structuren te gaan ontwikkelen en deze door te testen! Voorbeelden van je taken zijn het uitzoeken van functionaliteit van PCM's en het verbeteren van de productie hiervan. Hiermee kun je ervoor zorgen dat het bedrijf goed voorbereid is op de toekomst.

Een extra voordeel is dat het niet verplicht is om 5 dagen per week op kantoor te zitten. Je zou ook 3 dagen op kantoor aanwezig kunnen zijn en de andere 2 dagen thuis aan je taken werken!

Kortom, een uitdaging voor een enthousiaste student, waarbij je goed zal worden begeleid door iemand van niveau!

Het bedrijf is een technische organisatie die hun oplossingen leveren aan klanten over de hele wereld. Ze bestaan al meer dan 30 jaar en werken met een enthousiast team van gespecialiseerde technici. Ze zijn erg gericht op innovatie en milieuvriendelijke technologieën en zoeken altijd naar verdere uitbreiding van hun markt.

Vacaturenummer: 3921


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Chemische Technologie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Breda/Tilburg

Online Marketing en Communicatie
Breda
Social Media Manager
Amsterdam, Rotterdam en Breda
International traineeship
Tilburg
Uitdagende marketing stage
Breda
(Afstudeer)stage back end programmeren SaaS
Oosterhout

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.