1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Dynamische Marketing Stage in Hardenberg

13 december 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hardenberg
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Electrotechniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e) voor het tweede semester van 2017/2018! Zoek jij een stage met diverse taken bij een dynamisch bedrijf? Lees dan vooral verder!

Wij zijn een toonaangevend Europese producent van Man Machine Interfaces (MMI). Dit assortiment bestaat uit touchscreens, membraanschakelaars en capacitieve schakelaars. Wij bieden custom oplossingen en toepassingen voor de meest veeleisende industriële en medische markten.

 

Stage omschrijving

Als marketing stagiair(e) zal je je bezig houden met de dagelijkse marketing activiteiten. Tevens zal je je veel bezig houden met de voorbereidingen voor beurzen in Duitsland, Zweden en Nederland. Het kan zijn dat jij zelf ook bij aanwezig bent als gastheer/gastvrouw bij de beurs in Duitsland en/of Nederland!

Naast deze projecten zullen je werkzaamheden o.a. kunnen bestaan uit het updaten van product sheets, het uitvoeren van digitale mailingen, het up-to-date houden van de website en eventueel het assisteren bij de ontwikkeling van product video’s.

 

Opdracht

Naast het meewerken op de marketing afdeling zal is jou opdracht het uitvoeren van een onderzoek naar het mediagedrag van onze internationale klanten. Welke media gebruiken zij? Op welke platformen zijn zij actief? Hoe zouden zij het liefst door ons benaderd willen worden en/of over ons horen/lezen?

Wat biedt deze stage jou?

Wij bieden jou een stage waarin je veel ervaring op zult doen, door middel van veel uiteenlopende taken. Natuurlijk krijg je ook tijd om met jouw stageopdracht bezig te gaan en tijdens de gehele stage zal je goed begeleid worden. Ook bieden we je een leuke stagevergoeding.

 

Aanvullende informatie

De arbeidsduur per week is 40 uur. De aanvang van deze stage is redelijk flexibel, maar bij voorkeur begin februari 2018.

Ons vindt je aan in Hardenberg.

Mocht je denken ‘Hardenberg, waar ligt dat dan?’, zo heel ver is het niet! Het is een halfuur met de trein vanaf Zwolle en nog ongeveer 10 minuten met de bus of fiets.


Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een derdejaars student van de opleiding Communicatie, Marketing, Facility Management, Event Management, Commerciële Economie of International Business and Languages. 

Voor deze stage is het nodig dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Wij zoeken een enthousiaste en actieve student die van organiseren houdt en initiatief neemt. Enige kennis van InDesign, Photoshop of Illustrator is een pré.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.