1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) HBO Communicatie | 275,- per maand | in Amersfoort

14 december 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij behoren met meer dan 740.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en komt op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van (toekomstige) huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Het segmentteam “Kopen & Werven” zoekt een stagiair. Het team richt zich op alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken. Stap voor stap ondersteunen we kopers bij het realiseren van de woonwens. Dat doen we door online informatie ter beschikking te stellen. Maar vooral met diensten die ervoor zorgen dat de huizenkoper sterker komt te staan in het ingewikkelde en onbekende traject van het kopen van een huis.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij ons betekent kennis direct toepassen in de praktijk en stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een afwisselende stageplek met zorgvuldige begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. Het betreft een praktische meewerkstage (geen afstudeermogelijkheid) voor 4 dagen per week. Wij werken met een vaste stagevergoeding van €275,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Je werkplek is in Amersfoort. Startdatum in de maanden januari-februari- in overleg.


Vereisten

Wat vragen we van je?

Heb je interesse in online communicatie, digitale media en de wereld van kopen en wonen? Wil je met ons de vertaalslag maken om de jonge huizenkopersdoelgroep van de juiste (online) informatie te voorzien? Dan zoeken wij jou!

Je bent betrokken bij de verschillende aspecten rond content creatie in het domein “Huis kopen”. In het team bied je ondersteuning aan de senior marketeer en marcom-adviseur bij het bedenken en produceren van content voor huizenkopers:

 • Je leeft je in de jonge huizenkopersdoelgroep in en komt met aanbevelingen hoe we deze groep het beste kunnen bereiken met content;
 • Je gaat deze content produceren. Je werkt mee aan websiteartikelen, video’s, blogs, stappenplannen en checklists;
 • Je gaat actief de vertaalslag maken vanuit “meest gestelde vragen” naar passende content om deze vragen te beantwoorden;
 • Je schrijft teksten, voert redactie, herschrijft en actualiseert bestaande content;
 • Je levert input voor de content-kalender en coördineert deze;
 • Je zult nauw samenwerken met de teams Digital, Communicatie en Kennis.

Wie ben jij?

Je bent een HBO student die de opleiding Communicatie of Media- en Informatiemanagement volgt. Je zit in je 2e of 3e jaar van je studie en:

 • Je bent bekend met de aspecten van schrijven voor het web (o.a. kennis van SEO);
 • Je bent hands-on en gaat over tot het produceren van content;
 • Je kunt coördineren en plannen;
 • Je kunt prima uit de voeten met online en social media;
 • Je werkt goed zelfstandig in een klein team;
 • Je hebt affiniteit met de woningmarkt.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 4 maanden
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Vereniging Eigen Huis behoort met meer dan 740.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en komt op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van (toekomstige) huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

 

Bedrijfsnaam: Vereniging Eigen Huis


Bedrijfsnaam:

Vereniging Eigen Huis


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.