741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


18-jarige jongen naar de ruimte

Maandag 5 november 2012 - Merely van der Drift

De Media Markt bestaat 12,5 jaar en dat moet gevierd worden. Normale winkels pakken tijdens een jubileum uit met gigantische kortingen of acties. De Media Markt wilde dat dit onvergetelijk werd, dus hebben ze wel een hele speciale actie bedacht. Ze bieden namelijk een paar ruimtereizen aan via Space Experience Curaçao.

Tijdens een reclame werd dit bekend gemaakt. Het spotje gaat over een inkoopmanager die zelf verzint dat ze ruimtereizen gaan inkopen. Het leek allemaal op een grapje, maar dit bleek toch de waarheid te zijn. Voor ‘maar’ 73.333 euro kan je een ritje naar de ruimte maken. In totaal ben je een uur onderweg, waarvan je zes minuten besteed in de ruimte. Een kans voor veel mensen die het altijd al gewild hebben. De prijs is hetzelfde bij de Media Markt, dan wanneer je het zelf zou kopen, alleen bij de Media Markt zit er een pakket apparatuur inbegrepen. 6.600 euro bespaar je hiermee.

De achttienjarige student Rowan Hellings was de eerste die een kaartje voor de reis kocht. Hij kreeg het cadeau van zijn familie. Er is verder niet bekend hoe ze dit kunnen bekostigen. Rowan is al heel zijn leven fan van de ruimte en alles wat hierbij komt kijken. Zijn droom is dan ook om later te werken met iets wat met ruimtevaart te maken heeft. Dit is voor hem dus ook een droom die uit komt. Naast Rowan zijn er nog 170 die zichzelf gelukkig prijzen met zo’n felbegeerd ticket.

Bron: ad.nl