800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Alles om je examen te halen

Maandag 17 december 2012 - Merely van der Drift

Dat vervelende moment, wanneer je je bus of trein wil halen, maar dat die net weg rijdt. Dat moment heeft iedere student wel minimaal één keer gehad. Sommige rennen een stukje mee met de bus, anderen wachten gewoon braaf op de volgende. Een student uit Groot-Brittannië besloot voor het eerste te gaan.

De studente was op weg naar school voor een examen. Ze wilde met de trein reizen, maar een kaartje kopen gaat niet altijd even makkelijk. Ook bij haar was dit het geval. Toen ze een kaartje bij de conducteur wilde kopen, werd haar pas geweigerd. Ze had ook geen losgeld op zak, dus zat er voor haar niets anders op dan snel uit te stappen, om een kaartje bij het treinstation te kopen.

Zo gezegd zo gedaan, maar een kaartje kopen duurt langer, dan dat de trein bij een station blijft staan. De trein vertrok dus zonder haar. Helaas voor de student lagen haar aantekeningen voor het examen nog in de trein. Aangezien de papieren erg belangrijk waren, besloot ze maar achter de trein aan te rennen.

We kunnen niet ontkennen dat ze geen conditie heeft, want ze heeft maar liefst 1,5 kilometer de trein achtervolgd. Ze heeft hierbij zichzelf én andere mensen in gevaar gebracht, want ze rende gewoon over het spoor. Een tegemoetkomende trein moest zelfs voor haar stoppen. Toen ze eindelijk aan de kant werd gehaald door de politie heeft ze haar verhaal verteld. Uiteindelijk is ze er nog goed mee weg gekomen. Ze hoefde maar 50 pond te betalen.

Bron: ad.nl