741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


App helpt je met belastingaangifte

Dinsdag 26 maart 2013 - Charlotte Portielje

MaxYourTax is een app die studenten helpt met aangifte van hun jaarlijkse inkomstenbelasting. De app helpt de studenten om het maximale uit de aangifte te halen.

De app stelt 8 vragen aan je die nodig zijn om gegevens te krijgen over je inkomstenbelasting. Het is alleen mogelijk voor studenten of scholieren om gebruik te maken van de app. Misschien komt er in de toekomst nog een uitgebreide versie van de app vertelt Jasper Adamse, de oprichter en eigenaar van MaxYourTax.

Bij Jasper Adamse is het idee ontstaan na een onderzoek van de overheid. Uit dit onderzoek bleek dat studenten tot 50 miljoen euro lieten liggen omdat ze geen aangifte doen. De voornaamste redenen zijn dat studenten denken dat zij toch niks krijgen of dat ze het te ingewikkeld vinden. Jasper dacht aan een app omdat een app echt van deze tijd is. Als de studenten 20 euro of meer terug krijgen wordt er 17,50 gerekend voor MaxYourTax. Dit zijn de enige kosten die er aan verbonden zijn. De app is inmiddels al 1.000 keer gedownload.
 

Bron: Frank Watching