713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Apple: Apps beschikbaar voor oudere toestellen

Dinsdag 17 september 2013 - Sharon Kardjo

Bezitters van een oudere iPhone, iPod of iPad hoeven niet bang te zijn voor de komst van het nieuwste besturingssysteem iOS 7 op woensdag 18 september 2013. Zij kunnen voortaan gewoon oudere versies van apps installeren die het blijven doen.

Er is goed nieuws voor bezitters van iDevices ouder dan een iPhone 4, iPad 2, iPad mini en iPod Touch van 5e generatie. iPhoneclub meldt dat op basis van een screenshot die geplaatst is op het populaire internetforum Reddit. Een gebruiker van bijvoorbeeld iOS 5 kan een oudere versie van een bepaalde app downloaden, die gewoon nog werkt op iOS 5. Je hoeft dus niet te voldoen aan de eisen van nieuwere apps die voor het besturingssysteem iOS 7 zijn gemaakt.

Het is niet alleen handig voor bezitters van oudere iDevices. Ook ontwikkelaars hebben hier voordeel aan. Zij kunnen zich namelijk zorgeloos storten op het ontwikkelen van nieuwere versies van apps. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met oudere toestellen, dus apps kunnen steeds sneller en sneller vernieuwd worden. Een nadeel is wel dat als de applicaties voor de oudere iDevices heel lang hetzelfde blijven er een groot verschil kan ontstaan tussen de oude en nieuwe versies van apps.

Bron: NU.nl

Trefwoorden:

Apple Apps Handig