740 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Ben jij student van het jaar?

Dinsdag 5 februari 2013 - Charlotte Portielje

Denk jij dat de titel ‘Student of the Year’ voor jou bestemd is? Dan is deze verkiezing misschien iets voor jou. Voor de twaalfde keer wordt de verkiezing georganiseerd. Het is een initiatief van StudentenAwards.

Voor de verkiezing wordt gezocht naar zowel vrouwelijke als mannelijke studenten, die beschikken over intelligentie, ambitie en fotogenieke kwaliteiten. Hbo- en wo-studenten kunnen zich aanmelden. Twaalf jaar geleden begon de verkiezing als knapste student(e) van het jaar. Dit was in samenwerking met het tijdschrift FHM. Het draaide hierbij alleen om uiterlijk. Tegenwoordig gaat de verkiezing iets verder dan dat. Er wordt gekeken naar ambities, talenten en activiteiten van de deelnemers.

De winnaars gaan gegarandeerd naar huis met een reischeque en een contract bij een castingbureau. De andere prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Deelname kan zorgen voor een onvergetelijke tijd. Er wordt namelijk een debat, een fotoshoot en een trip naar het buitenland georganiseerd, als onderdelen van de verkiezing. Afgelopen jaar was de 22-jarige Heidi Veugen uit Tilburg de winnares van 2012.

 

Bron: Univers