713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Cassandra Winkels Landelijke Uitblinker mbo 2014

Maandag 13 oktober 2014 - Tara Stokdijk

Cassandra Winkels (28) won vorige week de titel ‘Landelijke Uitblinker mbo 2014’. Hiermee is zij de nieuwe ambassadeur van het mbo-onderwijs in Nederland. Deze nieuwe uitblinker heeft grote plannen om het imago van het mbo te verbeteren.

Landelijke Uitblinker mbo word je niet zomaar. Cassandra doet haar stinkende best tijdens haar opleiding Verpleegkunde en laat passie blijken voor haar beroep. Daarnaast heeft ze geld ingezameld voor haar stageproject, hiermee steunde ze gehandicapte kinderen in Bosnië die ook psychische klachten hebben. Ze is zelf ook in Bosnië geweest. Ze won de uitblinkerswedstrijd bij haar op school en sleepte daarna genoeg internetstemmen binnen voor het Uitblinkersgala. Na haar presentatie daar ging ze met de winst naar huis.

Als uithangbord van het mbo-onderwijs wil Cassandra in de eerste plaats zoveel mogelijk haar verhaal doen in de media. Ze mag ook praten met leden van de Tweede Kamer. Ze wil zoveel mogelijk positieve aandacht aan het mbo geven. Daarnaast vindt ze dat er meer geďnvesteerd moet worden in het middelbaar beroepsonderwijs.

Bron: Metro