713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Charlene laat zien dat dichten hip is!

Donderdag 6 maart 2014 - Sanne Hofman

Charlene Kortstam laat vanavond aan veel jongeren zien dat dichten helemaal niet oubollig en saai is maar juist super hip en van deze tijd! Vanavond staat de 25 jarige studente in Merz, in Dordrecht. Ze doet mee aan het avondprogramma ‘huiskamerz’ en laat haar dichttalent aan iedereen zien.

Charlene Korstam is een communicatie studente aan hogeschool Inholland in Rotterdam. Ze is erg creatief en gedreven en weet precies wat ze wilt. Charlene zit in het derde jaar van haar studie en is op dit moment bezig met het volgen van de minor ‘bladen maken’. Schrijven is echt haar ding. Charlene heeft een groot talent voor taal. Dichten doet zij al van jongs af aan, vooral in het Engels. Vanavond laat zij aan veel jongeren haar dichttalent zien.


Dichten
Het is niet de eerste keer dat Charlene optreedt. Op 4 februari heeft zij meegedaan aan de dichtvoorstelling ‘Spoken Notes’ in Amsterdam. Bij deze dichtvoorstelling waren bekende dichters en dichteressen aanwezig. Aan Charlene de eer om ook haar bijdrage te leveren aan die avond naast alle bekende artiesten. Charlene had zich goed voorbereid op de avond en schreef twee mooie en heftige gedichten in het Engels. Ze vertelt over haar ervaring die avond: “Ik was zo zenuwachtig, het was bijna niet meer normaal! Uiteindelijk is het me gewoon gelukt. Ik stond daar mijn twee gedichten voor te dragen en heel het publiek werd enthousiast. Dat gaf mij een enorme kick. Alles heeft een eerste keer, ik kom zeker weten terug!”


Huiskamerz
En terugkomen doet Charlene zeker! Vanavond wordt haar tweede optreden een feit. Dit keer staat zij in Dordrecht, in het gezellige café/restaurant Merz aan de haven. Merz staat vanavond in het teken van een gezellige, sfeervolle huiskamer. Tijdens het evenement ‘Huiskamerz’ zijn er onder andere verschillende muzikale optredens. Kleinkunst staat op deze akoestische avond centraal. Charlene draagt vanavond ook haar steentje bij aan deze theatrale en muzikale avond door weer twee gedichten voor te dragen!


Kom ook!
Ben jij benieuwd naar het grote talent van Charlene en de andere artiesten van vanavond? Kom dan gerust een kijkje nemen! ‘Huiskamerz’ begint om half 9, een prima tijd om even te komen bankhangen en de talenten van de kleinkunst artiesten te bewonderen!