739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

D-day

Woensdag 3 oktober 2012 - Merely van der Drift

Stagiaires. Bijna in alle bedrijven zijn ze aan de orde van de dag. Je kunt er niet zonder. Ze brengen frisheid in het dagelijks leven en geen dag is hetzelfde zonder ze. Ze doen alles voor je en zeggen nooit nee. Stagiaires moeten een keer in het zonnetje gezet worden en wel vandaag!

Want vandaag is het de dag van de stage. De dag dat alle stagiaires in het zonnetje gezet moeten worden. Een feestdag eigenlijk. Deze dag wordt voor de derde keer gevierd. Officieel is deze dag verzonnen door de organisatie Dit is mbo. Onder deze organisatie vallen alle mbo-vestigingen. Via deze organisatie willen de studenten, maar ook leraren laten zien hoe leuk het mbo eigenlijk is en vooral hoe belangrijk het is.

Het is officieel dan wel bedacht door Dit is mbo, alle stagiaires in Nederland, maar ook het buitenland, moeten in het zonnetje gezet worden.  Of je nou op de middelbare school, hogere school of zelfs universiteit zit. Iedereen verdient dit. Wil je het extra duidelijk maken? Op de site van Dit is mbo kun je plaatjes downloaden, die je vervolgens kan printen en overal in het kantoor kan ophangen. Zo laat je zien dat het jouw dag is. Geniet ervan, dat doe ik namelijk ook!

Bron: www.ditismbo.nl