1.030 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


De Brakke Box tegen katers

Maandag 18 april 2016 - Gianna

Heb je gisteravond net iets te diep in het glaasje gekeken en ben je vandaag met een ongelofelijke kater wakker geworden? Dan is de Brakke Box jouw redder in nood!

De Brakke Box is een maaltijdbox tegen katers. Twee studenten Mats Zwerink en Tim Wielinga uit Groningen kwamen op dit idee en ontdekte zo een gat in de markt. Het idee ontstond na een avondje stappen, dat het wel heel handig zou zijn als je niet de deur uit hoeft om eten etc. te kopen.

Wat zit er in de Brakke Box?
In de maaltijdbox zitten verschillende spullen,  namelijk espresso, pijnstillers, detox-thee, soep en eieren met brood. Ideaal voor alle brakke studenten. Tot nu toe zijn de maaltijdboxen alleen nog maar leverbaar op vrijdag, zaterdag en zondag.

De kosten van een Brakke Box zijn 8 euro en kunnen tussen 10.00 en 14.00 besteld worden. De studenten bezorgen ze zelf en hopen dit binnen 20 minuten en max. 30 minuten te kunnen doen.

Vorig weekend zijn ze van start gegaan met de Brakke Box en konden meteen al 25 bestellingen afleveren. De spullen worden gekocht bij de groothandel en broodjes bij de bakker. Als het echt een succes wordt hopen de studenten de Box ook te kunnen aanbieden in meerdere studentensteden.

 

Bron: rtlnieuws.nl