715 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Eeuwige trouw aan vampier

Vrijdag 7 december 2012 - Merely van der Drift

Aan de kant Kristen Stewart, Robert Pattinson gaat met iemand anders trouwen. Alhoewel, dat hoopt een 24-jarige studente. Voorlopig moet ze het nog doen met zijn alterego, Edward Cullen. En helaas voor haar is zelfs hij te hoog gegrepen.

Robert Pattinson speelt de vampier Edward Cullen in de populaire film Twilight. Menig meisje is verliefd op Edward, zo ook Laura Adkins. Nadat Laura alle 2345 de boeken had gelezen, had ze onderhand wel een kleine obsessie ontwikkeld, net zoals de rest van de vrouwelijke bevolking. Als een echte aanbidster bezit ze ook een kartonnen Edward. Zo kan ze hem elke dag bewonderen en is ze nooit alleen. Toen ze besloot in Las Vegas te gaan studeren, moest de knappe vampier natuurlijk wel mee.

Voor school moest ze een project maken. Wat de opdracht precies in weten we niet, maar Laura besloot haar lover ten huwelijk te vragen. De vampier was sprakeloos, hij is immers niet echt, dus kon hij moeilijk tegenstribbelen. Vanaf die dag loopt Laura vrolijk rond met een verlovingsring. De ceremonie is al tot in de puntjes geregeld. 26 januari 2013 zal zij tot haar dood verbonden zijn aan Edward. Haar vriendinnen vinden het maar een beetje raar, maar Laura ziet daar niks in. Volgens haar is het alleen een schoolopdracht en niets anders. Haar lerares vindt het in ieder geval wel leuk.

Bron: wtf.nl