741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Eigen schuld, dikke vertraging

Woensdag 20 maart 2013 - Charlotte Portielje

Tja ik had vanochtend de keuze: met de auto of met de trein. Ik koos voor de trein. Vraag me niet waarom ik deze keuze had gemaakt, want dat vraag ik me ook af. En ja, ik wist ook dat er misschien sneeuw ging vallen.

De sneeuwvlokken waren vanochtend nog op één hand te tellen, de minuten vertraging bij de trein helaas niet. Na op 4 verschillende perrons te hebben gestaan, zat ik dan eindelijk in een trein. Wonder boven wonder wist ik nog een plekje te bemachtigen. Eindelijk even tot rust komen en wakker worden, dacht ik...

De man voor mij begon een telefoon gesprek te voeren. Zeer interessant gebruikte hij vele moeilijke worden en het woord ‘sub-domein’ is misschien 57 keer gevallen. Je kan een telefoon gesprek voeren, of je kan proberen zó hard te praten zodat je geen telefoon meer nodig hebt. De laatste optie was de man geloof ik aan het uitproberen.

De trein stopte met rijden. Iedereen keek geďrriteerd en verbaast om zich heen. Gelukkig begon uit de speakers een conducteur te praten om te vertellen wat er aan de hand was. Maar helaas, de conducteur was onverstaanbaar dankzij de luidruchtige bellende passagier. Na vele boze blikken van andere passagiers bedacht hij na 10 minuten maar eens een eind aan het gesprek te maken. Al met al heb ik een lange vertraging gehad met een paar irritaties onderweg. Het vertrouwen in de NS is lichtelijk gedaald. Wanneer ik de NS weer een nieuwe kans ga geven, weet ik nog niet. Voorlopig zit ik weer in de auto.

Trefwoorden:

Vertraging Trein Sneeuw Ns