737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Enorme vraag naar marketingcommunicatie stagiaires

Dinsdag 30 augustus 2016 - Angelo

Stagemotor.nl biedt, als gevolg van de grote vraag naar tijdelijke krachten binnen de marketingcommunicatiebranche, meer dan 600 HBO stageplekken aan.

Een zorgenkindje bij veel studenten is het vinden van een geschikt bedrijf om als stagiair bij aan de slag te gaan. Uiteraard geldt dit ook voor marketingcommunicatiestudenten. Hoewel het daadwerkelijk aangenomen worden nog altijd in de handen van de bedrijven ligt en studenten hun beste beentje voor moeten zetten om boven de andere kandidaten uit te steken, is het vinden van een stageplek binnen de branche vandaag de dag een stuk gemakkelijker geworden. De sterk toegenomen vraag van werkgevers naar communicatiestudenten speelt hierbij een belangrijke rol.

Een zoekopdracht naar stageplekken op Stagemotor.nl windt er immers geen doekjes om: de vraag naar marketingcommunicatie stagiaires is ongekend hoog. En dat is goed nieuws voor de toekomstige communicatieprofessional die op zoek is naar een stageplek binnen deze branche.

Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 640 communicatie stageplaatsen beschikbaar via de site. Een stage in de reclamewereld, een stage als online marketeer, maar ook stages binnen de mediaproductie zijn enkele voorbeelden van de vele resultaten. Voor iedere communicatiestudent, die op zoek is naar een leuke en geschikte stageplek, is er op deze manier voldoende aanbod.

Ben jij op zoek naar een stage binnen de communicatiebranche? Klik dan op één van de onderstaande links om de vacatures te bekijken.

Overzicht Communicatie / Marketing / Reclame & PR vacatures

Een stage als online marketeer

Een stage in de reclamewereld 

Een stage in de wereld van mediaproductie