741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Feesten tot je een ons weegt

Donderdag 13 september 2012 - Merely van der Drift

Donderdag is studentenavond. Ondanks alle standaard kroegjes en discotheken, zijn er ook feesten. Teveel feesten, want je weet niet meer welke je moet kiezen. Welke moet je echt naar toe en waar zijn ze?

Op de site partyflock.nl kun je elke dag zien waar er feesten zijn, zodat je nooit iets mist. Hier wat feesten op een rij voor vanavond:

Rotterdam:        - Blans Birthday Bash
Voor 18 jaar en ouder in de Hollywood Music Hall. Met o.a. Aldair Silva, Undercontrol en Matsoe Matsoe.

Amsterdam:      - WKND
Voor 18 jaar en ouder in Studio 80. Met o.a. ONNO, Quentin van Honk en Wub.
 
Breda:                  - HBO introparty ( en afterparty )
Voor 18 jaar en ouder op verschillende plaatsen in Breda. Kerkplein, Havermarkt, Grote Markt en Haven. Met o.a. Quintino, The Partysquad en Diggy Dex. Hierna is nog een vette afterparty bij Graanbeurs met Billy the Kit.

Utrecht:              - Pop-o-Matic
Voor 18 jaar en ouder in Tivoli. Met St. Paul.

Tilburg:                - Incubate
Voor 18 jaar en ouder. Deze week van 10 tot en met 16 september vind het festival Incubate plaats op 20 verschillende plaatsen, o.a. in 013. Met Sleepy Sun, Mogwai, Yann Tiersen en Laibach

Dit zijn maar een paar feesten voor vanavond. Iedereen vindt natuurlijk iets anders leuk. Heb je geen zin om uit te gaan vanavond, dan zijn er nog meer dan genoeg feesten de rest van het weekend. Bijvoorbeeld Beachtour in Playa Beach Club Arnhem, House of Pleasure Amsterdam en The Drughouse in Beesd. Wil je meer feesten zien? Kijk dan op partyflock.com of andere partysites.