741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Geen verrassingen van Apple

Dinsdag 10 september 2013 - Sharon Kardjo

De Appleliefhebbers, waaronder veel studenten, hoeven vanavond niet veel te verwachten van het Amerikaanse persevenement in Cupertino. Gonny van der Zwaag, Apple-expert van ICulture denkt dat er de afgelopen tijd al veel te veel bekend is geworden over de nieuwe producten van Apple en het is dus eigenlijk geen verrassing meer.

Nieuwe iPhone-modellen
Apple zal vast en zeker twee nieuwe iPhone-modellen gaan onthullen. Er komt sowieso een opvolger van de Iphone 5, die waarschijnlijk Iphone 5S gaat heten. Het kan ook zomaar zo zijn dat het de Iphone 6 wordt. Er is de laatste tijd zoveel over gesproken dat je al weet dat het model er net zo uit ziet als de iPhone 5, maar dan ook eindelijk met een led-flitser aan de achterkant en een vingerafdrukscanner.

Er is de afgelopen tijd veel kritiek geweest op Apple, omdat mensen de producten erg op elkaar vonden lijken. De iPhone 5 is van binnen wel helemaal opnieuw ingericht, maar de gebruiker ziet eigenlijk helemaal geen verschil.

Het andere nieuwe iPhone-model is eigenlijk een budgettoestel dat vermoedelijk in verschillende kleuren op de markt komt. In Nederland is het misschien niet zo populair een budgettoestel, maar in landen zoals China, BraziliŽ en Turkije zal de verkoop van dit product vast goed verlopen.

Het budgettoestel is volgens van der Zwaag technisch niet zo ‘goed’ als de andere modellen. Denk bijvoorbeeld aan een minder goede camera. Daarentegen zal je bij een abonnement dit toestel wel gratis krijgen in tegenstelling tot de andere modellen waar je flink voor moet betalen.

Software
Er is al een beta versie van iOS 7, maar de definitieve versie van het mobiele besturingssysteem wordt ongeveer binnen twee weken na het event van vanavond verwacht. Je iPhone lijkt ineens heel anders door deze software.

Van der Zwaag verwacht ook dat er een nieuwe software komt voor Apple TV’s. Mensen kunnen dan bijvoorbeeld apps op hun televisie gebruiken.

‘’Vorig jaar dacht ik dat het niet zo kon zijn dat alles al is uitgelekt en dat we alles al weten over de iPhone 5.’’ Toch bleken alle geruchten te kloppen. Blijkbaar lekt de informatie gewoon heel makkelijk uit.


Bron: AD

Trefwoorden:

Studenten Apple Technisch