739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Gratis kamer, zo bij de wc op te halen

Woensdag 12 september 2012 - Merely van der Drift

Rustig op de wc zitten gaat niet meer op de universiteit. Bij verschillende universiteiten heeft een onbekende man briefjes achter gelaten.

In deze briefjes probeerde de vieze volwassene mooie meiden te strikken. De dombo had natuurlijk niet nagedacht dat er niemand trapt in de tekst dat je gratis een kamer kan krijgen, mits je aan bepaalde kenmerken voldeed. Elk briefje is hetzelfde geschreven. Zelfde lettertype en zelfs met een typemachine. Er is al een waarschuwingsmail uit gegaan naar de medewerkers van de universiteit en de beveiliging is er al bij gehaald. Er wordt nu, in overleg met de politie, besloten wat ze gaan doen om de vuilaard te pakken.

Steeds meer medewerksters en studenten vinden deze briefjes op de wc, ergens tussen gestopt. Acht jaar geleden was er al ook sprake van een vunzige vent, waarschijnlijk is dit dan ook dezelfde. Dus wanneer je een man met rood haar, die net gekleed is en rond de 40 jaar is, de wc in ziet gaan. áSla dan alarm. Een paar jaar geleden werd hij namelijk betrapt nadat hij zichzelf aan het verwennen was. Niemand, okÚ weinig, die dat graag wil zien.

Bron: www.ad.nl