713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Heb jij een topper als leraar?

Woensdag 10 april 2013 - Charlotte Portielje

Je hebt de Dag van de Leraar al, maar tegenwoordig ook de verkiezing Leraar van het Jaar. De inschrijvingen voor deze verkiezing zijn al begonnen. Met deze verkiezing wil de organisator van de Onderwijscooperatie aandacht vragen voor het vakmanschap leraar.

Het beroep leraar lijkt met de jaren steeds zwaarder te worden. Er vallen veel ontslagen, de baankans ziet er niet al te best uit en de leerlingen worden steeds brutaler. Je moet veel geduld hebben en orde kunnen houden als leraar. Het beroep is zwaarder dan sommigen denken.

Heb jij een leraar die je nooit zou vergeten door zijn of haar goede manier van lesgeven? Of heb jij nu les van een leraar of lerares die het verdient om leraar van het jaar te worden? Je kan leraren, schoolleiders, onderwijspersoneel en ondersteunend personeel nu aanmelden via www.deleraarvanhetjaar.nl. Aanmelden kan tot 19 april. De vier winnaars zijn een jaar lang ambassadeur voor alle leraren in Nederland. De winnaars worden uiteindelijk gekozen door een deskundige jury. Dus wacht niet en zet jouw leraar in het zonnetje!