741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Hendy Keppy schaamnaam van 2012!

Dinsdag 20 november 2012 - Merely van der Drift

De leukste lijst van Nederland is weer bekend: De schaamnamenlijst. Elk jaar kan je tijdens van Coen en Sander show stemmen op de schaamnaam van het jaar. Met dit jaar als winnaar: Hendy Keppy

Elk jaar roepen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga alle mensen met een rare naam op, om hun naam op te geven voor de Schaamnaamlijst. Menig Nederlander schaamt zich voor zijn naam, dus er waren aardig wat inzendingen. De dj’s stellen hierna een lijst op met de ergste namen, waar heel Nederland op kan stemmen. Wel moet het een geldige naam zijn. Je moet dit kunnen bewijzen.

Waren de afgelopen jaren Louwe Pruim, Con Domen, Fokje Modder en Stanley Messie de winnaars, nu waren er veel andere in de strijd om de schaamnaam van 2012 te krijgen. De kiezers konden onder andere stemmen voor Dik Kruis, Ko de Kraker, Urly Coffee en nog veel meer.

Afgelopen maandag werd de uitslag bekend gemaakt. Nummer drie is geworden: Gooi van de Berg. Nummer twee: Ben en Wil Niks ( zij zijn familie ) en degene die zich schaamnaam van het jaar mag noemen is: Hendy Keppy. Toch nog een voordeel aan zo’n naam hebben.

Bron: coenensandershow.bnn.nl

Trefwoorden:

Handicap Stemmen Namen Schamen