741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Hoogleraar uit de kleren

Woensdag 20 februari 2013 - Charlotte Portielje

In New York gaat een hoogleraar uit de kleren tijdens een natuurkundige les op een universiteit. Het enige wat de leraar aanhield was een boxer. De studenten waren geschokt toen hij zich begon uit te kleden. Naast het uitkleden had de hoogleraar nog meer schokkende acties.

De studenten filmden het optreden van de hoogleraar Emlyn Hughes. In het filmpje is vervolgens te zien hoe de leraar twee krukken neerzet met twee opgezette dieren. Er kwam vervolgens een andere man aanlopen met een zwaard. Deze man stak het zwaard in één van de dieren en wierp vervolgens het beest richting de studenten. Tegelijkertijd waren er beelden van Osama Bin Laden te zien en van 9/11.

Meneer Hughes gaf later min of meer uitleg over waarom hij zijn kleren uittrok. Het alles te maken met de natuurkundige opleiding ‘Kwantummechanica’. Om die opleiding te volgen moet je volgens de leraar ‘je tot het bot uitkleden’. ‘’Zo krijg je de rommel uit je hersenen’’, aldus meneer Hughes. De universiteit is nog bezig met het onderzoeken van het gedrag van de hoogleraar.

 

Bron: AD