800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Hulp nodig bij je scriptie?

Maandag 25 april 2016 - Gianna

Ben je net begonnen met je scriptie en kom je maar niet vooruit? Of wil je gewoon zo snel mogelijk je scriptie afronden? ScriptieMaster helpt je verder!

Het kan zijn dat je het lastig vindt om te beginnen aan je scriptie, bent vastgelopen tijdens het schrijven of dat je moeite hebt om gemotiveerd te blijven. Je bent niet de enige! Steeds meer studenten maken daarom gebruik van professionele scriptiebegeleiding.

Scriptiebegeleiding begint bij ScriptieMaster met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Zo wordt jouw specifieke hulpvraag in  kaart gebracht en biedt ScriptieMaster de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorg je er samen met jouw begeleider voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

Met meer dan 120 begeleiders door heel Nederland ben je er bij ScriptieMaster zeker van dat je wordt gekoppeld aan een professionele scriptiebegeleider met expertise in jouw  vakgebied. Je kan kiezen voor een face 2 face begeleiding, Skype of telefonische begeleiding.

Door concrete doelen te stellen, heldere afspraken te maken en door het geven van duidelijke feedback, zorgen wij er samen met jou voor dat je weer overzicht krijgt in je scriptietraject. Zo zijn de scriptiebegeleiders van ScriptieMaster gespecialiseerd in het versnellen en verbeteren van het schrijfproces.

Bekijk jouw mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: www.ScriptieMaster.nl