741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Humor Op Je Stage

Donderdag 17 november 2011 - Richelle Roth

Om je stagetijd goed door te komen heb je niet alleen een leuke functie nodig, maar ook zeker fijne collega's en een fijne begeleider. Humor op de werkvloer doet ieder mens goed en dit zien wij ook op Twitter voorbij komen!

Af en toe kan humor ook tegenvallen. Slechte grappen of grappen die jou omlaag halen zijn indirect niet zo fijn, zoals bij Cansu. Sorry, Cansu, zo makkelijk is het niet om aan een rijbewijs te komen. Ging het maar zo makkelijk! Succes met je rijlessen, wanneer je die gaat nemen!

Slechte grappen kunnen nog af en toe best leuk zijn, maar wat dacht je dan van mensen om je heen die een verschrikkelijke lach hebben? Jeltsje heeft hier ook last van. Haar stagebegeleider lacht als Ernie. Wij hebben met je te doen, Jeltsje.

Wanneer je stagebegeleider er dan een keer niet is, kan het best stil zijn op je stage. Zeker wanneer je normaal alleen met hem of haar op één kamer zit. Gelukkig kunnen wij, Nederlanders, goed lachen om onze eigen grappen. Succes die twee weken, Rachelle.

Wat je ook kunt doen, Rachelle: Wordfeud spelen met je stagebegeleider, dan hoef je hem niet zo erg te missen. Dit geldt ook voor Sergio, die zijn stagebegeleider stiekem ook wel mist. Tom doet ook aan Wordfeud en ik moet je bekennen, hier bij Stagemotor.nl wordt er ook wat afgewordfeud hoor!

Succes allemaal op jullie stage en wel blijven lachen hè!