712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Inholland op de weg terug

Dinsdag 2 oktober 2012 - Merely van der Drift

Inholland heeft de afgelopen paar jaar geen geluk gehad. De hogeschool was constant in het nieuws vanwege frauderingen met de diploma’s en opleidingen die niet aan de eisen voldeden. Vooral het kopen van diploma’s was een grote domper.

Ondanks dat Inholland zo slecht in het nieuws kwam, bleven ze bezig met het verbeteren van de opleidingen, locaties en het imago. De opleidingen werden strenger en niet zomaar elke leraar werd meer aangenomen. Dat ze goed hun best hebben gedaan, is ook te zien aan het aantal leerlingen. Na een daling van 35 procent vorig jaar was er dit jaar weer een kleine stijging. Deze stijging was 1,4 procent en zorgt toch voor weer wat licht in de tunnel.

Ondanks de kleine stijging, heeft Inholland toch besloten de vestiging in Suriname te verkopen. De school blijft nog wel bestaan, alleen draagt het niet meer de naam van Inholland. Inholland blijft ook connecties met de school hebben. Daarnaast zijn er alsnog verschillende opleidingen dit jaar gesloten omdat ze niet aan de kwaliteitseisen voldeden.

Bron: www.telegraaf.nl