741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Je Hebt De Hardwerkende Stagiair En De…

Donderdag 6 oktober 2011 - Richelle Roth

Iedereen heeft een andere stage en andere werkzaamheden, maar af en toe maken stagiairs het wel erg bont! De boel slopen of verstoppertje spelen… Waar gaat het toch heen, Kelly en Marianne?Het is eigenlijk oneerlijk als je kijkt wat men moet doen op zijn stage. Er zijn mensen die dag en nacht lopen te zwoegen op hun werk en aan hun stageopdrachten werken. Aan de ander kant zijn er van die lucky basterds die niet zo heel veel uitvoeren op hun stage. Neem Marthijs, hij moet voor zijn stage naar BlØf luisteren en Kevin mag heel de dag naar buiten staren onder het mom dat hij ideeën verzint.Marthijs en Kevin doen tenminste nog iets. Dat kun je over Mickey niet zeggen. Al moet ik zeggen dat hij zijn tijd creatief invult, mij zie het niet nadoen.
 

En ondertussen dat de gezonde mensen aan het werk zijn, mogen stagiairs die roken elke keer een pauzetje houden om aan hun trekken te komen. In Wallonië zijn er al maatregelen gekomen voor het roken onder werktijd. De tijd die je daar besteed aan roken wordt gewoon van je gewerkte uren afgetrokken. Dit scheelt zo een uur minder salaris per dag. Geniet er dus nog maar van Gert, voordat het in Nederland ook beperkt wordt.


Ik moet wel toegeven dat ik jaloers ben op Manon. Tijdens je stage taarten maken? Dat wil toch iedereen?! Mag ik langskomen om een stukje mee te eten? Ik hoop dat je een fijn teamuitje hebt gehad. Dat zouden meer stagebedrijven moeten doen.


Ondertussen gaat het werk gewoon door bij iedereen. Succes voor alle hardwerkende stagiairs en voor de stagiairs die een relax leventje leiden, geniet er van!